Popularni bend “The Roots” i Kristina Agilera (Christina Aguilera) izveli su pesmu “Your body” u gostima kod Džimija Falona (Jimmy Fallon’s late night TV show). Zvuk su proizvodili samo glasom i kancelarijskim priborom. Da, i to može da posluži kao instrument!
Tonove popularne pesme proizvodili su kako telefonima i tastaturom, tako i olovkama, lenjirima, papirom, makazama i drugim priborom koji može da se nabavi u knjižari.

Slika 221 Zvuci kancelarijskog materijala

Kristina svira heftalicom, dok je popularni bend prati

Pevačica je zvučala odlično, kao i uvek, bez obzira na to što su joj cepanje papira i lupkanje olovkom bili prateći instrumenti. Dobro se provodila zajedno sa bendom koji joj je bio podrška. Program emisije Džimija Falona organizovan je tako da bilo koji izvođač može da izvede pesmu, a način na koji su to uradili Kristina i slavni bend bio je osvežavajući. Pesma “Your body” nije ostavila veliki trag na radio listama i nije bila hit, ali može da posluži kao maštoviti uvod i najava za novi album “Lotus” Kristine Agilere.

Poslušajte neobičnu verziju pesme “Your body” i uverite se da mašta nema granica.


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice