ZZ Top je bend koji je poznat po opako dobrom bluz-roku koji opstaje na sceni već četrdesetak godina. Bili Gibons (Billy Gibbons) i Dasti Hil (Dusty Hill), dvojica su bradonja po kojima je ZZ Top vizuelno prepoznatljiv već gotovo pola decenije.

E, sad. Brada koja seže gotovo do stomaka veoma je izazovna, posebno kompanijama za proizvodnju brijača. Stoga je Gilette pre tridesetak godina ponudio Biliju i Dastiju da obriju bradu u reklamne svrhe i to za milion dolara. Odbili su.

The ZZ Top ZZ Top: Brijati se ili ne

Ova brada je večna!

Završili su novi album (još nemaju zvaničan naslov), prvi posle gotovo deset godina predaha. Tim povodom pitali su ih da li bi se danas obrijali ako bi Gilette obnovio ponudu. Odgovor je bio – ne. Čak i kada bi se ponuda povećala (jer ni milion dolara nije kao što je nekad bio), slavne bradonje nemaju nameru da se ikada briju.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice