Savremeno doba nam je priuštilo to da imamo pristup svim mogućim proizvodima koji se koriste za negu kože, međutim, često se ispostavi to da neki stari recepti za maske ili nešto drugo, budu mnogo delotvorniji i efikasniji za neki problem koji želite da rešite, a koji imate sa svojom kožom. Otkrivamo vam čak 10 trikova koje možete uraditi sa vazelinom kako biste svoju kožu doveli do savršenstva.

Vazelin je odličan za sprečavanje nastajanja bubuljica, posebno onih stinih koje se nalaze na nosu. Namažite vazelin na ceo nos, te preko stavite parče najlonske kese, a onda uklonite, to će kožu opustiti i omogućiti da lako “isterate” mitisere i nečistoće koji su se nakupili.

beauty 2 10 beauty trikova sa vazelinom

Ukoliko ste prošle večeri došle iz provoda, noćnog izlaska, pa vam je bilo teško da uklonite detaljno šminku sa lica, sledećeg jutra će to ići malo teže. Međutim, ukoliko umesto sredstva za otklanjanje šminke na tufer stavite vazelin, onda će ići brzo i lako, jer će dosta lakše i brže razgraditi šminku na licu i ukloniti je iz nekoliko pokreta.

Devojke uvek žele da im trepavice izgledaju duže i gušće. Zato pre nanoženja maskare, možete u sasvim tankom sloju, starom, čistom četkicom maskare naneti vazelin, posle kojeg ćete dobiti efekat koji želite.

Comments