Postoje filmovi koje svaka žena treba da pogleda barem jednom u životu. Neki od njih su bajkoviti, često nerelani, ponekad “lagani” i duhoviti, a ponekad diraju u dušu.

Ipak, ono što je najvažije svi ovi filmovi su nepredvidivi, baš kao što smo i mi sami i nikad ne znamo gde će nas život odvesti.

Zato smo izdvojili 10 fimova koji prikazuju vrlo važne životne lekcije, a pored toga će te i dobro zabaviti, inspirisati i možda pomoći da doneseš po neku važnu odluku!

What women want 

Nakon neverovatnog spleta okolnosti i male nezgode, Nik Maršal, narcisiodni plejboj, stiče sposobnost da čita misli žena i da čuje o čemu razmišljaju. Naravno, ubrzo shavat da ovaj dar može sjajno iskoristiti kako bi napredovao i na poslu, a i u privatnom životu! Međutim, što više “sluša” misli žena, to se više menja i on sam…

Monster-In-Law 

Nakon duge potrage za “Gospodinom Pravim”, pametna i šarmantna Čarli konačno upoznaje Kevina, divnog i uspešnog muškarca, koji se brzo zaljubljuje u nju. Njihova veza je savršena, i on je ubrzo zaprosi, ali ona otkriva da je njegova majka, Viola, žena koja je rešena da učini sve što je u njenoj moći kako bi ih razdvojila.

Ghost

Vraćajući se kući jedne večeri, pljačkaš napada Sem i Moli u mračnoj ulici. Sem, nažalost, gubi život, međutim njegov duh ostaje prisutan kako bi upozorio voljenu Moli na nevolju koja se sprema. Prateći činjenice koje su dovele do njegovog ubistva, Sem otkriva da njegova smrt ipak nije bila slučajna, te pokušava da uspostavi komunikaciju sa Moli, preko Ode Mae, koja ne shvata da su njene moći vidovnjaka stvarne!

Comments