Poznata manekenka i ruska lepotica Irina Šejk (Ирина Шейк) prepoznatljiva je po odličnom smislu za odevanje. Njena savršena figura daje joj veliki izbor što se tiče garderobe, jer sve što obuče savršeno pristaje njenoj figuri. Irina je poznata po mnogim kampanjama koje je radila za svetske modne kuće, od kojih su samo neke: Guess, Replay, Armani Swimwear… Takođe se nalazila na naslovnica mnogih prestižnih magazina. Ona važi za jednu od 50 najlepših Ruskinja na svetu. Od februara ove godine nalazi se kao glavna u žiriju za ruski “Top Model”, gde je zamenila odličnu Kseniju Sobčak (Ксения Анатольевна Собчак).

Što se njenog privatnog života tiče, ona je od marta 2010. godine u vezi sa jednim od najboljih sportista na svetu Kristijanom Ronaldom (Christiano Ronalno), može se reći da joj je i to donelo ogromnu popularnost, ali svakako važi i za jednu od najlepših devojaka fudbalera. Kada smo tražili materijal i birali haljine koje ćemo svrstati u ovu rubriku mogli smo da primetimo da su crvena, bež, crna i bela Irinine omiljene boje, što ćete primetiti i na slikama. Ne bunimo se jer te boje savršeno pristaju njenom tenu, boji očiju i boji kose.

16 10 haljina: Ирина Шейк

Irina u jednoj od emisija "Russian Top Model", haljina savršenog kroja

22 10 haljina: Ирина Шейк

I sa malo detalja Irina izgleda sofisticirano...

31 10 haljina: Ирина Шейк

Odličan izbor nakita

41 10 haljina: Ирина Шейк

Duga bela haljina, nalik na venčanicu

51 10 haljina: Ирина Шейк

Haljine Herve Leger Irini savršeno pristaju...

61 10 haljina: Ирина Шейк

Da razbije monotoniju i crnilo, stavila je minđuše u zelenoj boji

7 10 haljina: Ирина Шейк

Dugom crnom haljinom retko kada dolazi do greške. Irina ni ovoga puta nije pogrešila

8 10 haljina: Ирина Шейк

Odličan izbor cipela

91 10 haljina: Ирина Шейк

Kao princeza iz bajke

10 10 haljina: Ирина Шейк

Savršena crno-bela kombinacija

Prethodne tekstove iz serijala “10 haljina” pogledajte ovde.


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments