Šarliz Teron (Charlize Theron) je žena damskog držanja, manekenske figure, anđeoskog lica i besprekornog stila. I mi je naprosto obožavamo! Dugonoga plavokosa lepotica vlasnica je jednog Oskara i, verujemo, ogromnog garderobera u kome čuva svu onu sjajnu odeću u kojoj se pojavljuje na raznim gala događajima. Odeću za kojom uzdišu žene širom sveta!

Šarlizini modni promašaji mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Uglavnom je besprekorno stilizovana, bilo da šeta gradom ili crvenim tepihom. Za crveni tepih znalački bira glamurozne haljine, koje ističu njenu savršenu figuru. Najčešće su to duge, raskošne toalete. Ukoliko je u pitanju manje formalan događaj, njene haljine su kraće, jednostavnije, ali i dalje super elegantne. Iako često nosi haljine u nekoj jarkoj boji, poput crvene ili žute, Šarliz se, ipak, u najvećem broju slučajeva odlučuje za klasiku. Zna da su crna, bež, bela, zlatna ili srebrna siguran modni odabir.

I mada ih je na desetine, za vas smo, teškom mukom, izdvojili deset fotografija Šarlizinih odličnih, glamuroznih modnih izdanja. Uživajte u savršenim haljinama.

slika 169 10 haljina: Charlize Theron

Prelepa haljina Gucci u kojoj je primila Oskara za najbolju žensku ulogu

slika 244 10 haljina: Charlize Theron

Najbolje obučena na ovogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa - u haljini Dior

slika 330 10 haljina: Charlize Theron

Poput boginje u haljini Versace

slika 430 10 haljina: Charlize Theron

Crna haljina Azzedine Alaïa odličan je modni odabir

slika 532 10 haljina: Charlize Theron

Često nosi haljine modne kuće Dior

slika 625 10 haljina: Charlize Theron

Šarliz izgleda prelepo u haljini sa resama Dior by John Galliano

slika 723 10 haljina: Charlize Theron

Vrhunska elegancija – mala crna haljina Balenciaga

slika 820 10 haljina: Charlize Theron

Glumica nije pogrešila kada se odlučila za ovu odličnu haljinu Gucci

slika 914 10 haljina: Charlize Theron

Vatreno crvena kreacija modne kuće Lanvin

slika 1015 10 haljina: Charlize Theron

Oduševila nas je smelom kombinacijom savršene srebrne haljinice Dior i ravne obuće

Prethodne tekstove iz serijala “10 haljina” pogledajte ovde.


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Comments