Kada se tek pojavila bila je razmažena tinejdžerka sa lošim modnim izborima i viškom kilograma. Bivša rijaliti zveda Nikol Riči (Nicole Richie) je danas jedna od najbolje obučenih dama u svetu poznatih.

Nikol na dodeli Oskara 2010. godine u savršenoj vintidž metalik haljini koju je za nju, verovatno, izabrala njena stilistkinja Rejčel Zoi (Rachel Zoe).

slika116 10 haljina: Nicole Richie

Haljina u više nijansi metalik – savršen izbor za ovu ceremoniju

Po izboru jedne onlajn ankete, najbolja duga haljina koju je Nikol u poslednje vreme obukla. Satensku haljinu koja pomalo podseća na spavaćicu nosila je na otvaranju radnje Alberta Ferretti.

slika218 10 haljina: Nicole Richie

Sjajno ukombinovana haljina i Christian Louboutin cipele

Nikol voli hipi stil, pa je tako i ova dugačka haljina koju je obukla za večeru sa prijateljima u tom stilu. Haljina Victoir je iz Nikoline kolekcije Winter Kate.

slika314 10 haljina: Nicole Richie

Opuštene lokne i maksi haljina – savršen izbor

Još jedna maksi haljina, ali ovaj put mnogo elegantnija i lepršavija. Ova haljina je takođe njen dizajn. Haljina sa zanimljivim printom upotpunjena je narukvicama i ogrlicama u zlatnim tonovima.

slika416 10 haljina: Nicole Richie

Hipi elegancija pred reviju na kojoj je predstavila svoju kolekciju

Asimetrična bela haljina sa izrezima na dobrotvornoj večeri Eltona Džona (Elton John) prošle  godine. Kosa diskretno zalizana, neupadljive zlatne minđuše i crveni karmin dozvoljavaju haljini da dođe do izražaja.

slika512 10 haljina: Nicole Richie

Nikol zna šta radi

Na godišnjem MET  balu u beloj Alexander McQueen haljini, Christian Louboutin cipelama i nakitom njenog brenda House of Harlow.

slika69 10 haljina: Nicole Richie

Nikol je još jednom uspela da savšeno ponese belu haljinu

Godine 2008. na dobrotvornoj večeri UNICEF u sjajnoj kraljevskoj plavoj haljini do kolena i omiljenim Christian Louboutin cipelama.

slika79 10 haljina: Nicole Richie

Lepršava haljina upotpunjena crnom ogrlicom koju je Nikol dizajnirala

Srebrna Julien Macdonald haljina na dodeli Zlatnog Globusa istakla je njenu dobru figuru ubrzo posle drugog porođaja. Pismo torba od zmijske kože razbila je monotoniju koju srebrna boja može da napavi.

slika87 10 haljina: Nicole Richie

Nikol sija u srebrnoj haljini

Još jedna savršena  haljina u stilu zlatnog holivudskog doba. Punđa pokupljena sa strane sjajan je izbor uz ovu Lorena Sarbu haljinu.

slika96 10 haljina: Nicole Richie

Prelepa haljina sa zlatnim, srebrnim i bronzanim aplikacijama

Pun pogodak na dodeli Oskara ove godine. Savršeno uklopljena haljina u ženstvenoj nežno plavoj boji i frizura koja je glamurozna i podseća na zlatno holivudsko doba.

slika106 10 haljina: Nicole Richie

Savršeno stilizovana Nikol

Prethodne tekstove iz serijala “10 haljina” pogledajte ovde.


Valentina Krstović dolazi iz Tivta, autorka je bloga “Black&Blonde”. Učenica, blogerka, veliki sanjar, a pre svega zaljubljenik u život.

Comments