Kada su u pitanju modni detalji za kosu, idite parolom “manje je više”. Šnalice sa cirkonima, rajfovi sa perjem, obične trake ili možda cveće – na vama je da odaberete. Izbor je veliki, a mi vam donosimo neke od najatraktivnijih trendova ove sezone.

Iako nemate kosu punu volumena, ovo se veoma lako pravi. Sve što vam treba jeste stara čarapa, čije ćete prste da odsečete, a ostatak ćete srolati u krofnasti oblik.Vežite visoki rep, a potom krajeve repa, oko centimetar ili dva uvucite u “krofnu”. Posle samo treba polako da vrtite “krofnu” do početka repa, bez potrebe za šnalicama. Verujte, biće dovoljno čvrsto.

114 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Što veće, to bolje

Dupla ili obična traka, bilo od tekstila ili od kože – uvek izgleda dobro. Najpopularniji načini da se nosi ovaj dodatak jeste preko čela, kao prava hipi-devojka ili kao normalan rajf. Ukoliko imate dužu kosu, možete da je namestite u nisku punđu i da stavite ove trake.

28 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Hipi i opušteno je uvek u trendu

Svi imamo one dane kad mislimo da nam je frizura katastrofalna i kako joj nema spasa. Međutim, ne treba nimalo da očajavamo. Pomoću heklanih i štrikanih traka za kosu, rešenje se nalazi tu kod nas. Pored toga što spasavaju situaciju kad smo posvađani sa svojim izgledom, pomažu i pri velikim vrućinama kada samo želimo da sklonimo kosu sa lica i vrata.

36 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Loš dan za frizuru? Nikako uz ovaj detalj!

Veliki je trend danas uzeti dve različite trake za kosu i napraviti jednu. Ovo možete i sami da napravite koristeći široke trake. Možete i jednu šarenu traku da vežete u čvor, a zatim ga samo malo pomerite sa strane i dobijate jedan vrlo šik izgled.

43 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Rizikujte sa bojama i teksturama

Za ovakav detalj vam je potrebna samo široka, rastegljiva traka bez detalja. Kasnije, vi na nju možete da zašijete cirkone, cveće ili da stavite neki jednostavniji broš. Nećete izgubiti mnogo vremena, a imaćete svoj jedinstveni ukras.

55 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Svedena elegancija

Vežite kosu sa strane u nisku punđu i stavite veliki cvet od tekstila u nju. Trebalo bi malo da viri iza vašeg uha, na zabavan i ženstven način.

65 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Cvetna igrarija

Ovo je prava stvar za vas, ako želite da probudite u sebi duh dvadesetih godina. Fascinator može biti veliki komad mrežice, perja ili cveća na igli, koji se stavlja u kosu. Pošto su obično veliki, često se pomešaju sa malim šeširima.

74 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Ni princeze nisu odolele novim trendovima

Pramenovi u drečavim bojama danas su pravi hit. Preporučujemo vam da izaberete boju koja je najveći kontrast vašoj boji kosi, jer je tada efekat najveći. Ukoliko ne želite da se farbate, jednostavnija alternativa jesu umeci za kosu.

85 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Eksplozija boja

Životinjski printovi izgledaju mnogo dobro kao ukrasi za kosu. Možete da uzmete traku sa tim printom i da je nosite kao traku za kosu ili da njime sakrijete gumice. Vrlo je popularno da se nose zamotane oko punđe.

95 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Životinjski print je takođe popularan

Za povratkom u neko glamuroznije vreme, kao i oživljavanjem ere “Velikog Getsbija”, ukrašene šnale su postale veliki hit. Za pravi izgled je dovoljno da zakačite šnalu iza uha, a ostatak kose pustite da pada slobodno.

104 10 modnih detalja za savršenu frizuru

Nakit u kosi za glamurozan izgled

Izvori fotografija: stefanusngrh88.files.wordpress.com, static.becomegorgeous.com, photos.posh24.com, 1.bp.blogspot.com, recycledbride.com, standard.co.uk, static.becomegorgeous.com, ehow.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments