Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Jesen/Zima modne kampanje koje imamo naravno svake godine su uvek veoma dobre, te se uvek iznova radujemo da vidimo šta si nam svetski dizajneri spremili. Kao što znamo, u toku leta kada su svi na odmorima, svi vredno spremaju svoje nove kolekcije i kampanje jer moda nikada ne staje sa radom. Slede nam novi odevni komadi, novi trendovi i samim tim naravno nove kampanje, koje će ti se sigurno svideti. Jil Sander nas vodi u Škotsku, Stella McCartney Wales, dok Burberry na englesku obalu mora. Budi u toku sa modnim kampanjama za jesen/zimu 2019 godine.

 

Kako izgledaju jesenje kampanje, saznaj u nastavku.

Stella McCartney

View this post on Instagram

Stella McCartney

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Stella McCartney je vredno radila na jesen/zima 2019 kampanji, naročito jer sada sarađuje sa LVMH kao i RihannaZa ovu kampanju je odlučila da angažuje modele i aktiviste u seriji fotografija koje u fokusu pored mode imaju i klimatske promene i zaštitu životne sredine, oko čega je ova dizajnerka izuzetno strastvena. Amber Valletta je lice kampanje, a fotografisana je na Welsh obali. Za fotografiju je bio zadužen genijalni Johnny Dufort. U ovoj kampanji učestvuju i aktivisti grupe Extinction Rebllion. Ovo je poziv da se preduzme nešto i obrati pažnja o drastičnim klimatskim promenama koje su evidentne poslednjih nekoliko godina, a dizajnerka Stella McCartney je dugi vremenski period izuzetno strastvena kada je u pitanju ova društvena tema.

Bottega Veneta

View this post on Instagram

Bottega Veneta

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Nova kampanja brenda Bottega Veneta za jesen/zimu 2019 nas vodi u nacionalni park Joshua Tree Kaliforniji. Kreativni direktor Daniel Lee je za inspiraciju u kreiranju svoje nove kolekcije koristio sunčeve zrake. Britanski fotograf Tyrone Lebon je fotkao modela Adut Akech Biora u pozadini betonskog pejzaža na kojima takođe možemo da vidimo i zlatne sportske aute koji se uklapaju u ceo ovaj kreativni projekat. “Snaga, senzualnost i prisutnost u momentu. Bottega Veneta predstavlja određeni vid kako biti suptilan, a pritom primećen kroz modnu individualnost” opisuje novu kampanju njihov kreativni direktor Lee.

 

Alexander McQueen

View this post on Instagram

Alexander McQueen

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Kada se na istom projektu nađe jedna od najvećih britanskih modnih kuća, top modeli i najbolji fotografi današnjice dobijemo novu kampanju Alexander McQueena za jesen/zimu 2019. Kate Moss kao zaštitno lice modne nikad ne može biti loš izbor, prvenstveno zbog lepote i autentičnosti ovog modela koju je konkretno za ovu kampanju fotografisao Jamie Hawkesworth. Za umetnički pravac je bila zadužena agencija M/M Paris. Gorgeous.

Jil Sander

View this post on Instagram

Jil Sander

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Modna kuća Jil Sander se odlučila za malo drugačiji pristup kada je u pitanju njihova kampanja za jesen/zimu 2019. Oni su angažovali bračni par Luke Lucie Mejer koje je fotkao legendarni britanski fotograf Nigel Shafran. On je široj javnosti poznat po svojim genijalnim dokumentarnim filmovima. Za ove vizuale, Shafran se uputio u Škotsku, gde je novu kolekciju fotografisao kraj mora, kroz polja i puteve, kao i zgrade ove zemlje.

Saint Laurent

Pored sad već regularne muze modne kuće Saint Laurenta, Freja Beha Erichsen je lice nove kampanje ovog brenda, pored i pomalo neočekivanog “modela” – Allie The Monkey. Allie je kapucin belog lica, koji je fotografisan na ramenu Erichsenove, kao i kraj torbe boje masline. Pitanje koje sada svima stoji u glavi je “da li ćemo Allie gledati i na modnoj pisti?”

Editors choice