Kad su izložene sa brigom i pažnjom, knjige same po sebi mogu predstavljati moćni deokrativni element, a vaša pedantno sređena kolekcija zaslužuje odgovarajuću postavku. Pretražili smo internet u potrazi za policama za knjige koje su lepe i praktične, i koje sa sigurnošću mogu doprineti vašem enterijeru – sa stilom organizujući redosled vaših omiljenih naslova. Izbor se kreće od stamenih polica iz sredine prošlog veka do savremenih, manje masivnih i vrlo praktičnih. Upotpunite svoj ugodni kutak za čitanje ili izgradite impresivnu kućnu biblioteku sa idejama iz ove korisne zbirke…

Praktični industrijski dizajn

Iako jednostavne, otvorene crne police uvek mogu izgledati otmeno i atraktivno. Ako ih postavite na odgovarajuće mesto, sunčeva svetlost može obasjati vašu kolekciju i dodatno dati na njenom značaju. Ovakav četvorospratni dizajn sa drvenim površinama i crnim mat okvirom odiše zadivljujućim industrijskim izgledom.

Miksujte knjige sa drugim predmetima

Ova otvorena crna polica se razlikuje od prethodne po nesvakidašnje geometrijski pozicioniranim površinama koje odudaraju od uobičajene postavke. Zbog većeg razmaknuća između polica, mogu se smestiti i viši predmeti, kao što su vaze sa cvećem i drugi eksponati.

Zidne police su uvek in

Zidne police za knjige izgledaju gotovo kao arhitektonski element koji može načiniti da čitava soba izgleda kompatibilno. Ravne površine pričvršćene za zid obezbeđuju strukturnu stabilnost i dojam minimalizma. Okviri su izrađeni od metala, police su napravljene od iverice i obložene izdržljivim melaminom.

Naglašavanje siluete

Ovaj upečatljiv sistem polica napravljen je od cevastog čeličnog okvira i laserski rezanih čeličnih polica, objedinjenih svilenkasto crnom bojom praškaste obloge. Zadnja ivica svake police izvrnuta je nagore u cilju naglašavanja siluete.

Štit od prašine

Vratanca mogu pomoći da vaši najdraži naslovi budu sigurniji od prašine i drugih štetnih materija. Ovaj metalni ormar za odlaganje sadrži mrežasta vrata koja štite, a istovremeno omogućuju jasnu vidljivost unutrašnjih predmeta. Ovu policu možete izložiti pojedinačno, ili je uparite sa dva komada kao što je ovde prikazano.

Comments