Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

10 saveta kako da napraviš PRO fotografije – ali sa telefonom!

10 saveta kako da napraviš PRO fotografije – ali sa telefonom!

1/3

Sigurno već znaš da ukoliko želiš veći broj followera na Instagramu ili veći broj lajkova na slikama koje objavljuješ, jedna stvar je bitna – dobra kompozicija i kvalitetna fotografija! Možda misliš da ne možeš unaprediti svoju Instagram “igru” zato što nemaš profesionalni fotoaparat, ali varaš se! Ne moraš kupovati ne znam kakvu opremu, objektive, paziti o ekspoziciji, profesionalnom osvetljenju i mučiti se sa još trista drugih sitnica kako bi imala fantastične fotografije na svom profilu!

huawei 2 of 14 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Zapravo postoje i druga rešenja – u vidu kvalitetne kamere na tvom mobilnom telefonu i nekoliko malih caka i tajnih trikova popularnih Instagramera koje ti otkrivamo u nastavku!

Zato, ako želiš da postaneš ultra popularna zbog svojih fotografija, nastavi da čitaš!

1. Za vrhunske PRO slike, izaberi telefon sa kvalitetnom kamerom

Kamere na telefonima su izuzetno napredovale poslednjih godina, a slike koje prave sve su približnije onim koje vidimo golim okom.

Telefon koji prednjači u tome definitivno je član nove P serije koja donosi vrhunske tehničke i umetničke funkcije fotografisanja, te će tvoj trud zaista biti sveden na minimum!

Dakle, bilo da želiš da se na tvom Instagram profilu nađu nestvarne fotografije prirode, svakodnevni lifestyle momenti, ili tvoje slike na kojima izgledaš poput modela – rešenje je novi HUAWEI P10 telefon!

Ne veruješ nam? Fotografija ispod je nastala uz pomoć HUAWEI P10 pametnog telefona sa Leica kamerom 2.0 – dovoljno je samo da zamoliš nekog da te slika i voila – imaš profi fotografiju!

huawei sa watermarkom 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Ovo je moguće zato što novi P10 model poseduje tehnologiju precizne 3D detekcije lica koja sa 190 tačaka pomaže brže i tačnije očitavanje crta lica. Uspešnost detekcije leži u dinamičkom osvetljenju i unapređenim funkcijama fotografisanja, a zahvaljujući opsežnom istraživanju, stvoren je pametni algoritam za pravljenje fotografija poput studijskih. Koristeći novi algoritam dubine polja, prirodni bokeh efekat istače oštrije i intenzivnije boje u prvi plan, dok pozadina ostaje blago zamućena. Prirodni bokeh efekat možeš koristiti i u RGB i monohromatskom režimu, a možeš promeniti fokus i nakon što si napravila fotografiju.

huawei 1 of 1 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

2. Definiši predmet svoje fotografije

Kada odlučiš da nešto fotografišeš, prvo sebi postavi pitanje šta te je to privuklo da kamerom zabeležiš neku scenu? Šta je pravi predmet tvoje fotografije? Onog trenutka kada znaš zbog čega nešto želiš da podeliš sa svojim followerima, istog trenutka postaje jednostavnije da putem fotografije preneseš emociju ili poruku koju želiš.

huawei 9 of 14 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Editors choice