Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

Cat Eye Look – Klasika koja traje

1/3

Sigurno već znaš da ukoliko želiš veći broj followera na Instagramu ili veći broj lajkova na slikama koje objavljuješ, jedna stvar je bitna – dobra kompozicija i kvalitetna fotografija! Možda misliš da ne možeš unaprediti svoju Instagram “igru” zato što nemaš profesionalni fotoaparat, ali varaš se! Ne moraš kupovati ne znam kakvu opremu, objektive, paziti o ekspoziciji, profesionalnom osvetljenju i mučiti se sa još trista drugih sitnica kako bi imala fantastične fotografije na svom profilu!

huawei 2 of 14 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Zapravo postoje i druga rešenja – u vidu kvalitetne kamere na tvom mobilnom telefonu i nekoliko malih caka i tajnih trikova popularnih Instagramera koje ti otkrivamo u nastavku!

Zato, ako želiš da postaneš ultra popularna zbog svojih fotografija, nastavi da čitaš!

1. Za vrhunske PRO slike, izaberi telefon sa kvalitetnom kamerom

Kamere na telefonima su izuzetno napredovale poslednjih godina, a slike koje prave sve su približnije onim koje vidimo golim okom.

Telefon koji prednjači u tome definitivno je član nove P serije koja donosi vrhunske tehničke i umetničke funkcije fotografisanja, te će tvoj trud zaista biti sveden na minimum!

Dakle, bilo da želiš da se na tvom Instagram profilu nađu nestvarne fotografije prirode, svakodnevni lifestyle momenti, ili tvoje slike na kojima izgledaš poput modela – rešenje je novi HUAWEI P10 telefon!

Ne veruješ nam? Fotografija ispod je nastala uz pomoć HUAWEI P10 pametnog telefona sa Leica kamerom 2.0 – dovoljno je samo da zamoliš nekog da te slika i voila – imaš profi fotografiju!

huawei sa watermarkom 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Ovo je moguće zato što novi P10 model poseduje tehnologiju precizne 3D detekcije lica koja sa 190 tačaka pomaže brže i tačnije očitavanje crta lica. Uspešnost detekcije leži u dinamičkom osvetljenju i unapređenim funkcijama fotografisanja, a zahvaljujući opsežnom istraživanju, stvoren je pametni algoritam za pravljenje fotografija poput studijskih. Koristeći novi algoritam dubine polja, prirodni bokeh efekat istače oštrije i intenzivnije boje u prvi plan, dok pozadina ostaje blago zamućena. Prirodni bokeh efekat možeš koristiti i u RGB i monohromatskom režimu, a možeš promeniti fokus i nakon što si napravila fotografiju.

huawei 1 of 1 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

2. Definiši predmet svoje fotografije

Kada odlučiš da nešto fotografišeš, prvo sebi postavi pitanje šta te je to privuklo da kamerom zabeležiš neku scenu? Šta je pravi predmet tvoje fotografije? Onog trenutka kada znaš zbog čega nešto želiš da podeliš sa svojim followerima, istog trenutka postaje jednostavnije da putem fotografije preneseš emociju ili poruku koju želiš.

huawei 9 of 14 10 saveta kako da napraviš PRO fotografije   ali sa telefonom!

Editors choice