Garderoberi svih devojaka uvek su preplavljeni garderobom, za koju će sve one tvrditi da im je omiljena, bez obzira na to što se većina sigurno nije nosila već dugo vremena. Ono što se uvek nalazi u većim količinama u njemu, jesu haljine koje se ne ispuštaju ni po koju cenu, a postoje među njima i one bez kojih nijedan ženski ormar ne bi trebalo da ostane.

Mala, crna haljina

Poput relikvije, svaka devojka ima jednu malu, crnu haljinu koju koristi u različitim prilikama. Na prvom ili bilo kojem sastanku, prilikom odlaska na intervju za posao, na neku svečanost, a sve zbog toga što odlično stoji, daje potrebno samopouzdanje i uvek je fantastična za koji god stil želele da je iskoristite.

haljina 10 savršenih haljina koje svaka žena treba da poseduje

Crvena haljina

Ako je obavezna crna, onda je crvena haljina must have svakog garderobera, te svakog modnog “poduhvata”. Tokom leta, zime, u svim prilikama, crvena haljina pokazaće vaš odvažni ukus i jaku ličnost.

haljina 2 10 savršenih haljina koje svaka žena treba da poseduje

Maxi haljina

Iako je trenutni trend upravo ovakav model haljina, one su sigurno komad koji ne može da ostane u modnoj prošlosti. Za ležerne svakodnevne kombinacije, pa sve do kombinacija za neke svečene prilike, biće odličan izbor, pa ne smete bez jedne ovakve ostati.

haljina 3 10 savršenih haljina koje svaka žena treba da poseduje
Comments