Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Nikad nije prerano (niti prekasno) da neke stvari shvatite i počnete da praktikujete, onako kako ste ih razumeli i prihvatili. Možda će se to promeniti za neko vreme, pa ćete tada imati dublje razumevanje i kompletniju praksu. Ali, jedna od lekcija je – živite u sadašnjosti.

Volite sebe – Ljubav počinje u vašem srcu i kad okrene ceo krug, ona se tu i završava, odnosno, ponovo počinje. Dakle, u ljubavi ste najvažniji vi sami. Volite i poštujte sebe, postarajte se da dobro upoznate sebe, da biste mogli da prihvatite svoje slabosti i manjkavosti i da biste otkrili ono što možete menjati i unapređivati – razumevanje, na primer. Više razumevanja otvoriće vam nove izvore ljubavi.

zivotne lekcije 1 10 životnih lekcija koje treba da naučite odmah

Verujte svojoj intuiciji – Setite se samo kako ste pogrešili prošli put, kad niste poslušali sebe. Ovo je lekcija koju često iznova učimo, kao da nam nikada nije dovoljno to što znamo da nešto treba ili ne treba da uradimo i kao da nas neki drugi, spoljašnji razlozi uvek pokolebaju. Bez obzira na to što se morate boriti da biste poverovali sebi i svom osećaju, ne odustajte. Nastavite da se borite, pa ćete postepeno češće izdržati pritisak logike i zahteva okoline, nad onim što osećate.

Ne krivite druge – Ako vam je neko naneo neku štetu, preuzmite svoj deo odgovornosti u toj priči, jer za ples je uvek potrebno dvoje.

Editors choice