Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

1/3

Nikad nije prerano (niti prekasno) da neke stvari shvatite i počnete da praktikujete, onako kako ste ih razumeli i prihvatili. Možda će se to promeniti za neko vreme, pa ćete tada imati dublje razumevanje i kompletniju praksu. Ali, jedna od lekcija je – živite u sadašnjosti.

Volite sebe – Ljubav počinje u vašem srcu i kad okrene ceo krug, ona se tu i završava, odnosno, ponovo počinje. Dakle, u ljubavi ste najvažniji vi sami. Volite i poštujte sebe, postarajte se da dobro upoznate sebe, da biste mogli da prihvatite svoje slabosti i manjkavosti i da biste otkrili ono što možete menjati i unapređivati – razumevanje, na primer. Više razumevanja otvoriće vam nove izvore ljubavi.

zivotne lekcije 1 10 životnih lekcija koje treba da naučite odmah

Verujte svojoj intuiciji – Setite se samo kako ste pogrešili prošli put, kad niste poslušali sebe. Ovo je lekcija koju često iznova učimo, kao da nam nikada nije dovoljno to što znamo da nešto treba ili ne treba da uradimo i kao da nas neki drugi, spoljašnji razlozi uvek pokolebaju. Bez obzira na to što se morate boriti da biste poverovali sebi i svom osećaju, ne odustajte. Nastavite da se borite, pa ćete postepeno češće izdržati pritisak logike i zahteva okoline, nad onim što osećate.

Ne krivite druge – Ako vam je neko naneo neku štetu, preuzmite svoj deo odgovornosti u toj priči, jer za ples je uvek potrebno dvoje.

Editors choice