WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Ako bih te pitala da navedeš makar neki citat ili stih o sreći, prva na pamet bi ti 100% pala Desanka Maksimović i njeno čuveno: “Sreća je lepa samo dok se čeka…” Ma daj! Pa ko će da čeka sreću? Dobro, ovde možda i nije u tome poenta, ali ako bismo to shvatile tako – zašto bismo dođavola čekale sreću? Ja želim da budem srećna sada, odmah, ovde, ovog trenutka, a ne posle. Mislim, hoću i posle, ali hoću i sada, da idemo redom. Priznaćeš da je u tome poenta, zar ne? Zato, ako i sama želiš da budeš srećna ovog trenutka, šta god da ti se dešava trenutno, ove stvari mogu da pomognu:

Idi u kratku šetnju. Bitno je da izađeš napolje. Ponekad je sve što ti je potrebno upravo svež vazduh. Da provetriš misli i osetiš se bolje. Veruj.

Ako ne možeš da šetaš istog momenta jer si, recimo, na poslu, posluži se trikom – gledaj u fotografije koje prikazuju prirodu, zelenilo, more, nebo… Da, izmamiće ti osmeh, navešće te da jedva čekaš leto, ali će učiniti i da se osećaš bolje.

Topla kupka pomaže, takođe. Samo stani pod tuš, pusti vodu da se sliva, zatvori oči i meditiraj. Ah, prelepo! Ako u ovo uživanje još dodaš i omiljenu, mirišljavu kupku prosto ćeš osetiti kako sva negativnost odlazi, nestaje!

sreca 3 11 načina da se osetiš srećnije ovog trenutka

Editors choice