Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ako bih te pitala da navedeš makar neki citat ili stih o sreći, prva na pamet bi ti 100% pala Desanka Maksimović i njeno čuveno: “Sreća je lepa samo dok se čeka…” Ma daj! Pa ko će da čeka sreću? Dobro, ovde možda i nije u tome poenta, ali ako bismo to shvatile tako – zašto bismo dođavola čekale sreću? Ja želim da budem srećna sada, odmah, ovde, ovog trenutka, a ne posle. Mislim, hoću i posle, ali hoću i sada, da idemo redom. Priznaćeš da je u tome poenta, zar ne? Zato, ako i sama želiš da budeš srećna ovog trenutka, šta god da ti se dešava trenutno, ove stvari mogu da pomognu:

Idi u kratku šetnju. Bitno je da izađeš napolje. Ponekad je sve što ti je potrebno upravo svež vazduh. Da provetriš misli i osetiš se bolje. Veruj.

Ako ne možeš da šetaš istog momenta jer si, recimo, na poslu, posluži se trikom – gledaj u fotografije koje prikazuju prirodu, zelenilo, more, nebo… Da, izmamiće ti osmeh, navešće te da jedva čekaš leto, ali će učiniti i da se osećaš bolje.

Topla kupka pomaže, takođe. Samo stani pod tuš, pusti vodu da se sliva, zatvori oči i meditiraj. Ah, prelepo! Ako u ovo uživanje još dodaš i omiljenu, mirišljavu kupku prosto ćeš osetiti kako sva negativnost odlazi, nestaje!

sreca 3 11 načina da se osetiš srećnije ovog trenutka

Editors choice