Koliko puta vam se dogodilo da jednu stvar izvučete iz ormara, te da sve ostalo ostane u haosu, zbog čega već narednog jutra ne možete baš tako lako da nađete ono što vam je potrebno? organizacija u ormaru je pola posla do dobrog i modernog autfita, jer kada ne možete lako da pronađete odevne komade koji su vam potrebni, onda nestane i volje, te ideja da se spajaju dobre kombinacije. Zato će vam ovi saveti mnogo pomoći u tome da uvek imate dobro organizovan i uredan ormar.

Šalovi i ešarpe se često nađu u nekim kesama, kutijama, te svuda po ormaru, zbog čega ih je teško naći. Vežite ih na vešalicu što će vam uvek dati preglednost i samo sekund će vam trebati da dođete do onog koji vam je potreban.

12 jednostavnih način za organizaciju garderobera 12 jednostavnih načina za organizaciju garderobera

Budući da je vreme jeseni i zime, najviše se nose čizme. Posebno kada su duboke, zauzimaju dosta mesta kada ih izujete jer se”raspu” na sve strane. Uzmite valjke od stiropora, te uvucite u čizmu, što će je držati uspravno, pa će zauzimati manje mesta, a i neće se lomiti.

12 jednostavnih način za organizaciju garderobera2 12 jednostavnih načina za organizaciju garderobera

Koristitie kutije za odlaganje veša i brushlatera. Osim što će uvek biti na jednom mestu, u nekoj fioci recimo, lako ćete naći baš ono što tražite, jer je sve lepo sortirano po pregradama.

12 jednostavnih način za organizaciju garderobera3 12 jednostavnih načina za organizaciju garderobera

Dosta mesta ćete uštedeti kada neke stvari, poput majica, ešarpi savijate u rolne, te ih ređate uspravno u nekoj fioci, osim manje prostora, lako ćete naći ono što tražite.

12 jednostavnih način za organizaciju garderobera4 12 jednostavnih načina za organizaciju garderobera
Comments