Pa, kad malo bolje razmisliš, zima i nije tako loša. Kada je moda u pitanju, razume se. Jeste hladno i jeste da zaista imamo problem sa tim šta da obučemo, ali ako malo detaljnije “čekiraš” svoj garderober, biće ti jasno da imaš toliko sjajnih, trendi komada uz koje tvoji zimski autfiti neće biti nimalo dosadni, očekivani i već viđeni. Samo je potrebno da malo mućneš glavom, ukombinuješ nekoliko stvarčica i voilà! Tvoj perfektno stilizovani zimski autfit je tu!

Atraktivna bundica u nekoj zanimljivoj boji definitivno je jedan od onih komada koji će “začiniti” tvoj look. Crni ili sivi kaputi su ono što je dosadno i već viđeno!

bunda 12 komada za perfektno stilizovan zimski autfit

Dalje, vunene čarape iznad kolena. Tako stylish! Bez obzira na to da ili ih nosiš uz pantalone ili uz suknju, ako simpatično vire iz tvojih čizama dobićeš sjajan, nikada pogrešan detalj za trendi zimsku kombinaciju.

carape 12 komada za perfektno stilizovan zimski autfit

Ukoliko voliš tamne boje i one su tvoj izbor broj jedan kada dođe zima, onda svoj autfit možeš osvežiti čizmama u jarkoj boji. Detalj koji čini čuda!

cizme 2 12 komada za perfektno stilizovan zimski autfit

Ili, možeš izgledati totalno glam sa čizmama iznad kolena. Opet, možeš da biraš da li ćeš ih poneti uz pantalone ili zavodljivu haljinicu.

cizme 12 komada za perfektno stilizovan zimski autfit
Comments