Trendova je mnogo, smenjuju se od sezone do sezone, iz godine u godinu, a nekada ih je dosta teško i pratiti. Međutim, oni najbolji se dugo zadržavaju u modnom svetu, zbog čega nakon nekog vremena postanu čak i deo klasične mode. Neki od trendova su nas inspirisali na to da vidimo koji će se to komadi nositi u ovoj godini, bez kojih devojke neće ostati.

U toku prošle godine, jedan od trendova koji se pojavio jeste mala, damska torba sa ručkama, koja izgleda jako zanimljivo i dobro se kombinuje, što je jedan od trendova koji će biti prisutan tokom cele godine u modi.

moda 1 12 trendi komada za celu 2017. godinu

Ali ne samo ta, već i torba koja se kači oko struka. Odlične su za sportske kombinacije, ali i da se uklope sa nekim elegantnijim komadima, te ćete i same videti da ćete voleti ovakve torbe u narednom periodu.

moda 2 12 trendi komada za celu 2017. godinu

Izgleda da je era bozfriend džinsa prošla, a ono što je u ovoj godini izmenjeno, jeste da će glavno mesto preuzeti mom džins, farmerke širokog kroja, koje se mogu nositi na najrazličitije načine, uz salonke, čizme, ali i patike i neku ležerniju obuću.

moda 3 12 trendi komada za celu 2017. godinu

Ono što ova godina vraća u modni svet, a može se zaključiti po brojnim Nedeljama mode i kolekcijama, jesu široki pojasevi koji idu preko košulja, bluza, te haljina, što je pre nekoliko godina bio jedan od vodećih btrendova.

moda 4 12 trendi komada za celu 2017. godinu
Comments