Obrve? Uh, jako važna stvar kada je u pitanju šminka. Zapravo, jako važna stvar kada je u pitanju celokupno lice jer nije važno samo dobro našminkati obrve, već je jako važno i savršeno ih stilizovati. Ne želiš valjda da budeš jedna od onih devojaka čije se obrve tako lako mogu obrisati?! Tako smo i mislili! Zato, u nastavku pogledaj koje to poznate lepotice imaju najlepše obrve i saznaj kako ih možeš i sama imati.

Margo Robi

Ako si plavuša, potrebno ti je samo malo “dorade” kada su obrve u pitanju, ali ih svakako stilizuj tako da izgledaju što prirodnije. Neka se boja obrva uklapa sa bojom korena kose.

margo robi 13 poznatih lepotica koje imaju savršene obrve + kako da ih imaš i ti

Demi Lovato

Ako imaš tamniju kosu, drži se istog pravila – neka se boja obrva slaže uz boju tvoje kose, a ako tako voliš – mogu da budu i za nijansu tamnije. Ako su ti obrve baš tamne, ne dozvoli da “trče” na sve strane – drži ih pod kontrolom!

demi lovato 13 poznatih lepotica koje imaju savršene obrve + kako da ih imaš i ti

Ema Votson

Smeđa si kao Ema? Obrve su ti takođe svetle? Onda nemoj da se opterećuješ oko njihovog preciznog definisanja. Budi slobodna da i tvoje obrve budu slobodne, prirodne i tako kul!

ema vatson 13 poznatih lepotica koje imaju savršene obrve + kako da ih imaš i ti

Kejt Midlton

Kejt ne koristi crnu ili braon olovu za obrve, već onu u sivkastoj nijansi koja “vuče” na smeđe (taupe boja), kako bi im obezbedila “dubinu”, ali i mnogo prirodniji izgled.

kejt midlton 13 poznatih lepotica koje imaju savršene obrve + kako da ih imaš i ti
Comments