Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

15 razloga zbog kojih u mladosti moraš proći fazu “Stariji muškarac”

15 razloga zbog kojih u mladosti moraš proći fazu “Stariji muškarac”

1/4

Udahnule ste vazduh, ubedile ste sebe da ljubav ne poznaje granice, našle vezu preko ortaka za Hitnu pomoć ako nekome ubrzo pozli? Scena je sledeća: prepoznali ste se, on je nekih 15+ godina stariji od vas, neke magnetne sile su se toliko poremetile da vas dvoje ne možete jedno bez drugog, shvatili da to nije samo šema, i odlučili da k’o Don Kihot i magarica Rosinanta krenete na vetrenjače zvane – spoljnji svet. Poznata vam je ona slika kako vaša majka guta bromazepame, otac traži po ormaru CZ 99, drugarice vas osuđuju na propast, a vašeg dragog vešaju za već unapred počinjena neverstva koja su videle u šoljici kafe il’ natalnoj karti, a momci… bivši i okolni – za njih ste pukle s mozgom i postale okorela sponzoruša. I da, ne bi vas nikad posle tog lika dotakli, iako vi realno znate – da posle takvog lika vi ne biste ni pogledali nekog od njih. Od cele ekipe, podršku imate samo od Sigmunda Frojda, pozamašne i daleke holivudske garniture, i naravno od druga Tita (jer Drug Stari je voleo po 30 godina mlađe).

146 15 razloga zbog kojih u mladosti moraš proći fazu “Stariji muškarac

Volela ga je od samog početka, 32 godine starijeg od nje. Voli ga i posle smrti

Činjenica, velika razlika u godinama donosi mnogo teškoća, i da je to mahom samo faza u životu mlade žene koju bi valjalo proći, izvući iz nje maksimum i potpomognuti sopstvenom sazrevanju.

– Susrešćeš se s muškim bićem koje nema problem da izrazi emocije niti strah od toga. Zagrliće te, ugnjaviti, izgovoriti TO gde god i kad bilo, bez ikakvih vežbi disanja.

– Balansiraće te kad god naletite na nesuglasice i vrlo retko ćete imati scene svađa u duhu “unbreak my heart”. Diplomata čovek, godine su žena iza njega, naučio je sve naše oluje u mozgovima.

– Pamtiće sitnice. Da, slatke male sitnice, poput one koja vam je omiljena čokolada, kog beše pisca najviše volite i to da vam je Džoni Dep (Johnny Depp) prva tinejdžerska ljubav (možda su vršnjaci).

Editors choice