Udahnule ste vazduh, ubedile ste sebe da ljubav ne poznaje granice, našle vezu preko ortaka za Hitnu pomoć ako nekome ubrzo pozli? Scena je sledeća: prepoznali ste se, on je nekih 15+ godina stariji od vas, neke magnetne sile su se toliko poremetile da vas dvoje ne možete jedno bez drugog, shvatili da to nije samo šema, i odlučili da k’o Don Kihot i magarica Rosinanta krenete na vetrenjače zvane – spoljnji svet. Poznata vam je ona slika kako vaša majka guta bromazepame, otac traži po ormaru CZ 99, drugarice vas osuđuju na propast, a vašeg dragog vešaju za već unapred počinjena neverstva koja su videle u šoljici kafe il’ natalnoj karti, a momci… bivši i okolni – za njih ste pukle s mozgom i postale okorela sponzoruša. I da, ne bi vas nikad posle tog lika dotakli, iako vi realno znate – da posle takvog lika vi ne biste ni pogledali nekog od njih. Od cele ekipe, podršku imate samo od Sigmunda Frojda, pozamašne i daleke holivudske garniture, i naravno od druga Tita (jer Drug Stari je voleo po 30 godina mlađe).

146 15 razloga zbog kojih u mladosti moraš proći fazu “Stariji muškarac

Volela ga je od samog početka, 32 godine starijeg od nje. Voli ga i posle smrti

Činjenica, velika razlika u godinama donosi mnogo teškoća, i da je to mahom samo faza u životu mlade žene koju bi valjalo proći, izvući iz nje maksimum i potpomognuti sopstvenom sazrevanju.

– Susrešćeš se s muškim bićem koje nema problem da izrazi emocije niti strah od toga. Zagrliće te, ugnjaviti, izgovoriti TO gde god i kad bilo, bez ikakvih vežbi disanja.

– Balansiraće te kad god naletite na nesuglasice i vrlo retko ćete imati scene svađa u duhu “unbreak my heart”. Diplomata čovek, godine su žena iza njega, naučio je sve naše oluje u mozgovima.

– Pamtiće sitnice. Da, slatke male sitnice, poput one koja vam je omiljena čokolada, kog beše pisca najviše volite i to da vam je Džoni Dep (Johnny Depp) prva tinejdžerska ljubav (možda su vršnjaci).

Comments