Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

1/3

Uvek ima mnogo toga što treba da uradite i što možete da izvedete uspešno i što treba sebi da obećate i zacrtate. Ali ima i mnogo onih stvari koje vas već dugo kinje i zagorčavaju vam život, a koje treba da pustite. Da ih odbacite i prevaziđete, da biste uopšte mogli ono što biste mogli.

Odbacite svoja nastojanja da sve odmah shvatite i otkrijete. Ne morate znati ko ste, čemu težite, koji su vam ciljevi, koji su vam prioriteti, koga volite, sa kim želite da živite… Ta saznanja su proces, a neki od njih traju celog života.

blog2 17 stvari koje treba da prestanete da radite u 2017.

Prestanite da procenjujete ljude kao dobre ili loše. Posvetite se tome da nekoga upoznate, razumete i vidite ga kao realnu osobu, koja je u nečemu loša i kad je dobra i obrnuto.

Prestanite da kritički posmatrate svoje telo. U redu je da želite da izgledate najbolje što možete, da budete zdravi, da se osećate seksi, ali nikada nećete biti sasvim zadovoljni svojim izgledom, šta god radili sebi. Umesto kritičkog, uputite ogledalu pogled ljubavi, pa ćete se odmah bolje osećati.

Zaboravite na svoju uvređenost i ljutnju koju osećate prema onima koji su vas povredili i nastoje da se iskupe. Oprostite im, ne razmišljajući o tome da li zaslužuju oproštaj, nego o tome da želite da se oslobodite te loše energije koja vas zadržava u poziciji ljute i uvređene osobe.

Odustanite od prijatelja koji ne ulažu u odnos i koji vam se javljaju samo kad im nešto treba. Bez drame, samo iskliznite i posvetite se onima koji zaslužuju vašu pažnju.

Editors choice