Svi se sećamo baš svih modnih transformacija drage nam Rijane. Od momenta kada je tek kročila na muzičku scenu, kada je bila fina devojka duge braon kose u hip-hop kombinacijama, preko faza kada je imala sve dužine i varijante crne kose, a za kombinacije ne znamo koja je opasnija i više seksi, pa sve do totalnog eksperimentisanja sa bojom kose (sećeš se one roze-crvene boje?) i nežnog, romantičnog, boho stila oblačenja.

O da, bilo je tu još mnogo faza, ali čini se da se u poslednje vreme Riri pomalo ustalila kada je izgled u pitanju i to na neočekivani način – što otkačenije i upadljivije, to bolje. Upravo zato Rijanu i možemo da nazovemo kraljicom nemogućih kombinacija koje ona bez problema nosi hrabro i samouvereno, a nemoguće je da se ne oduševimo detaljima koje tom prilikom odabere. Danas ćemo se pozabaviti naočarima koje pevačica očigledno obožava, a koje na savršen način upotpunjuju njene kako “normalne”, tako i one malo otkačenije autfite. Dakle, naočare su must have, a evo i zašto:

Zato što se slažu uz svaki autfit, kako uz ženstvenu, romantičnu haljinicu, tako i uz autfit koji uključuje trenerku i papuče!

rijana 1 20 puta kada je Rijana dokazala da naočare upotpunjuju autfit

Zato što ova crna haljina i ovaj bade-mantil (Rijana, da nisi zaboravila da se obučeš?!) ne bi izgledali isto bez njenih Dior naočara!

rijana 2 20 puta kada je Rijana dokazala da naočare upotpunjuju autfit

Zato što boja nikada nije dosta! Upadljive naočare možeš da nosiš i uz trenerku u bojama sladoleda i uz više nego upadljivu zelenu trenerku sa vezom, krznom i svim što je dizajneru palo na pamet!

rijana 3 20 puta kada je Rijana dokazala da naočare upotpunjuju autfit
Comments