Ok, da ne okolišamo. Odmah prelazimo na stvar. Dakle, ono što je bitno– pitaj ga pitanja na koja već znaš odgovor. Ali čuj te odgovore od njega. Pitanja za dečka će napraviti vrelu atmosferu između vas, jer to nije samo obično dopisivanje, već i neka vrsta predigre.

Ono što je bitno jeste da razgovor teče prirodno, da ne bude atmosfera kao da ga intervjuišeš i samo postavljaš pitanja. Koristeći ova  pitanja, učinićeš njegove odgovore još zavodljivijim, pa će uvek izgledati kako je on taj koji pravi prvi korak.

Budi suptilna, barem na početku i onda počni da flertuješ sa sve većim itenzitetom sa svakim sledećim pitanjem. I uvek zapamti ovo – izbegavaj da mu postavljaš pitanja koja će mu odvući pažnju na bilo šta što nisi ti.

Pošalji mu poruku kada znaš da je sam i da neće raditi ništa to veče. Cilj ti je da se usredsrediš na to da ga zavedeš, a da to ne bude previše očigledno.

20 pitanja za dečka

Odabrali smo 20 pitanja za dečka koja će ti pomoći da ga bolje upoznaš i vidiš kako se ponaša u igri zavođenja. Ne kaže se bez razloga da su prvi dejtovi najzabavniji, jer tad i dalje ne poznaješ tu osobu, niti on teme i sve je prekriveno tim velom misterije, što stvari čini još uzbudljivijim.

Pročitajte i ovo: Produžite fazu medenog meseca i održite strast u vezi

Počni prepisku nečim običnim dok ne utvrdiš da li će moći slobodno da ti odgovara u narednih sat vremena bez prekida. Ovih 20 pitanja je napravljeno tako da će i on tebi postavljati pitanja usput, sigurno. Možda ćeš se osećati nesigurno, jer ne želiš da izgleda da se previše trudiš, a opet želiš da daš do znanja da si zainteresovana da imaš nešto sa njim, bilo da je u pitanju seks na jednu noć ili vezu – oba su sasvim ok.

1. Kada si shvatio da ti se dopadam?

Kad smo rekli da prelazimo na stvar, to smo mislili veoma ozbiljno. Nemoj da okolišaš i igraš igrice “da li mu se sviđam” “da li on zna da se meni sviđa?” – to je za tinejdžere i to si prerasla.

2. Kako izgleda tvoja ideja savršenog dejta?

Ovo pitanje je suptilno u smislu da izgleda kao da želiš da saznaš nešto više o njemu (i želiš), ali ti je prava namera da tako isplanirate vaš sledeći dejt.

3. Šta misliš koja boja izgleda najbolje na meni? A stil odevanja?

Pitanja za dečka ne mogu da prođu bez pitanja ovakvog tipa. A to je da te zamisli i vidi vrlo seksualno sa tvojim odobrenjem.

4. Koji je tvoj prvi utisak o meni?

Ovo je pitanje ako želiš da otvoreno flertuješ sa njim. Pripremi se, jer će i on tebe pitati isto.

5. Opiši me u tri reči i ja ću tebe.

Najvažnije je da pitanja budu obostrana, da ti odgovaraš na ono što njega zanima i obrnuto.

6. O čemu bi mogao konstantno da pričaš?

Odlično pitanje za početak razgovora i način da ga upoznaš. Takođe, izuzetno je seksi slušati muškarca da govori strastveno o nečemu, pa makar i da ne razumeš o čemu priča.

7. Koja je najlepša stvar koju bi neko mogao da ti kaže?

Svi mi volimo komplimente i ti treba da ih deliš njemu kao i on tebi.

8. Koji je tvoj horoskopski znak i da li reflektuje tvoju ličnost?

Ako veruješ u horoskop ovo pitanje ti može biti od značaja da bi odmah mogla da istražiš da li su vam horoskopski znaci kompatibilni.

9. Šta prvo primetiš na ženi?

Bilo bi lepo da na ovo pitanje ne dobiješ tipičan odgovor – grudi i zadnjica. Takođe, ovo je poziv da ti kaže šta mu se najviše dopada na tvom telu.

10. Koje psihičke osobine te privlače?

Pored toga što je ženama važna fizička privlačnost i te kako je vašna i psihička – pa makar i da je u pitanju samo seks za jednu noć.

11. Na kom delu ženskog tela tetovaže izgledaju najbolje, šta misliš?

Ovakva pitanja za dečka su pun pogodak ukoliko već znaš da ima tetovaže, jer je očigledno da su mu tetovaže vrlo vrlo seksi.

12. Da li znaš da plešeš?

Ima nečega u tome da kako muškarac pleše mnogo govori o tome kakav je u krevetu. Samo ćemo to reći.

13. Šta si oduvek hteo da uradiš sa devojkom ali nisi?

Ovo može biti još jedna ideja šta možete da radite na nekom od narednih dejtova.

14. Kako zamišljaš dobru predigru?

Zapravo ovo je pitanje na koje žene već unapred imaju odgovor koji žele da čuju. A to je da predigra ne traje samo pola sata pre seksa, već da je i samo ovo dopisivanjeodnosno pitanja za dečka, jedna vrsta predigre.

15. Koja je tvoja omiljena seksualna fantazija?

Tu smo! Prelazimo polako u sexting, uživaj!

16. Misliš li da bismo uradili nešto zabavno kad bismo se zajedno napili?

Ovakvo pitanje može da aludira na seks, ali i na dobru zabavu, svee zavisi od njegovog odgovora.

17. Da li si ok sa tim da devojka prva priđe momku?

Ukratko, ako nije ok sa tim, ko zna kakva još mišljenja ima o tome kako devojka treba da se ponaša.

Pročitajte i ovo: Da li treba da se javite bivšem dečku i zašto ne

18. Šta misliš o tome da devojka inicira seks i bude dominantna?

Svako od nas u krevetu voli da bude više dominantan ili submisivan, a kod pojedinih je mešano. Ovo je pravi način da saznaš da li se uklapa vaša seksualna energija.

19. Koliko si puta hteo da me pozoveš na dejt pre nego što si to stvarno učinio?

Sa ovim pitanjem ćeš videti koliko ima samopouzdanja i može biti vrlo slatko da čuješ odgovor.

20. Hoćeš li da se vidimo da nastavimo ovaj zanimljiv razgovor uživo?

I na kraju, pitanje svih pitanja. Nije nametljivo, ali je flirty, lopta je na njegovoj strani terena i držimo ti palčeve! Pokušaj!

Nemoj misliti da ovih 20 pitanja neće namamiti tog tipa u tvoj krevet pre nego što se sva pitanja i završe! Probaj i iznenadićeš se. Opusti se flertovanje treba da je zabavno, a ne traumatično, šali se i budi ti.

Naslovna fotografija: instagram.com/whiskyouth

Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments