Očekujući ovu Novu godinu, imamo čemu da se nadamo, kažu tumači anđeoskih poruka. Broj pod kojim nam sledeća godina dolazi, predstavlja anđeoski broj i ima veoma pozitivna značenja u numerologiji.

Broj 2020 је kombinacija dvojke i nule, koja se ponavlja, pa time pojačava energiju ovih brojeva. Dvojka je simbol odnosa, intuicije i životne svrhe, a nula je povezana sa ličnim duhovnim rastom (pronalaženjem sopstvenog puta), životnim ciklusima i povezanošću sa duhovnošću. Takođe, nula se smatra beskonačnom i time pojačava osobine broja koji stoji ispred nje.

Kao anđeoski broj, 2020 nam donosi poruku ljubavi, kao najveće svrhe ljudskosti, ali pre svega kroz partnerske odnose.

Onima koji su u vezi, sledeća godina biće u znaku izgradnje odnosa – potrebno vam je više poverenja i više vere u partnera i u snagu zajedništva. To može da znači da vaš odnos nije stabilan i da mu je potrebna “rekonstrukcija”, a to takođe znači da se vaš odnos može popraviti, ako oboje ulažete u njega. Potrebna je vernost i poverenje, predusretljivost, razumevanje i prihvatanje prave prirode partnera – tek kad jedno drugo prihvatite takve kakvi ste, bez osuđivanja i iluzija i bez zahteva da se menjate i da biste zaslužili ljubav, moći ćete da izrastete kao par i da dostignete pravu srodnost duša u svom odnosu.

Kroz anđeoski broj, pod kojim će biti cela sledeća godina, nebeska poruka je da budete pozitivni, imate samopuzdanja, da uživate u svom životu, umesto da brinete zbog sitnica i dozvoljavate glupostima da vam oduzimaju energiju. Vaš život se može promeniti nabolje – i to mnogo – tako što ćete biti ljubazni prema svima u svom okruženju, bez obzira na to kakvi su oni (poruka bezuslovne, više ljubavi i prihvatanja), strpljivi i dobri. Ovo je univerzalna poruka ljubavi, koja obuhvata sve ljubavne odnose, romantične, kao i roditeljske, prijateljske i ljubavi prema živom svetu i životu.

Comments