Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Očekujući ovu Novu godinu, imamo čemu da se nadamo, kažu tumači anđeoskih poruka. Broj pod kojim nam sledeća godina dolazi, predstavlja anđeoski broj i ima veoma pozitivna značenja u numerologiji.

Broj 2020 је kombinacija dvojke i nule, koja se ponavlja, pa time pojačava energiju ovih brojeva. Dvojka je simbol odnosa, intuicije i životne svrhe, a nula je povezana sa ličnim duhovnim rastom (pronalaženjem sopstvenog puta), životnim ciklusima i povezanošću sa duhovnošću. Takođe, nula se smatra beskonačnom i time pojačava osobine broja koji stoji ispred nje.

Kao anđeoski broj, 2020 nam donosi poruku ljubavi, kao najveće svrhe ljudskosti, ali pre svega kroz partnerske odnose.

Onima koji su u vezi, sledeća godina biće u znaku izgradnje odnosa – potrebno vam je više poverenja i više vere u partnera i u snagu zajedništva. To može da znači da vaš odnos nije stabilan i da mu je potrebna “rekonstrukcija”, a to takođe znači da se vaš odnos može popraviti, ako oboje ulažete u njega. Potrebna je vernost i poverenje, predusretljivost, razumevanje i prihvatanje prave prirode partnera – tek kad jedno drugo prihvatite takve kakvi ste, bez osuđivanja i iluzija i bez zahteva da se menjate i da biste zaslužili ljubav, moći ćete da izrastete kao par i da dostignete pravu srodnost duša u svom odnosu.

Kroz anđeoski broj, pod kojim će biti cela sledeća godina, nebeska poruka je da budete pozitivni, imate samopuzdanja, da uživate u svom životu, umesto da brinete zbog sitnica i dozvoljavate glupostima da vam oduzimaju energiju. Vaš život se može promeniti nabolje – i to mnogo – tako što ćete biti ljubazni prema svima u svom okruženju, bez obzira na to kakvi su oni (poruka bezuslovne, više ljubavi i prihvatanja), strpljivi i dobri. Ovo je univerzalna poruka ljubavi, koja obuhvata sve ljubavne odnose, romantične, kao i roditeljske, prijateljske i ljubavi prema živom svetu i životu.

Editors choice