Modne blogerke i druge street style zvezde definitivno su neko u kome uvek tražimo inspiraciju kada je reč o odevanju. Ne samo da umeju da spoje nespojivo i da to izgleda tako dobro i “nosivo”, već često pribegavaju i malim trikovima zbog kojih njihove kombinacije izgledaju još bolje i atraktivnije. Naravno, ti trikovi su tako jednostavni da ih se često same ne bismo ni setile, ali, tome nam i služe modni gurui, zar ne?

Njihova genijalnost je još jednom izašla na videlo u pogledu kombinovanja must have komada za ovu sezonu – džempera. Ako si do sada džemper nosila samo onako “obično”, u smislu da ga samo navučeš na sebe, pustiš da slobodno pada, pokriva donje delove garderobe i omogući ti da ti bude toplo i udobno – grešila si. Dobro, jeste to klasičan način nošenja džempera, ali klasično je ponekad dosadno. Zato, zašto ne bi isprobala ove trikove i izgledala kao prava street style zvezda?

Uvuci ga u pantalone

Sigurno si do sada “provalila” da jednostavno uvlačenje majice ili košulje u pantalone doprinosi tome da tvoja kombinacija bude mnogo efektnija. Ili podvrtanje rukava. Čudno, ali deluje! Tako da, ove jeseni svoj omiljeni džemper ponesi tako što ćeš ga uvući u pantalone, ili sasvim, ili samo na jednom delu, a uz zanimljive aksesoare dobijaš moderni, urbani autfit. Sjajno!

dzemper 1 3 trendi načina kako da nosiš džemper kao prava Street Style zvezda
Comments