Da su detalji i najrazličitiji aksesoari potrebni kako bi jedna kombinacija izgledala odlični i vrlo dobro stilizovano, nije ni potrebno da se govori, kao ni o tome da u stvari baš ti detalji čine stil interesantnim, upečatljivim i takvim da svako zavidi i želi da bar nešto od njega ima. Zna se ko su kraljice savršenog stila, Francuskinje koje su neprikosnovene u stilizovanju i odličnim odevnim kombinacijama, a među njima logično je da su najbolje Parižanke.

Ono u čemu su savršene, u čemu nemaju konkurenciju, jeste nošenje šalova, marama, svih vrsta ešarpi, koje uvek budu ta “završna reč”, “višnja na šlagu torte” za pariski šik o kojem se oduvek priča u modnom svetu kao nečemu što bi trebalo da bude uzor među uzorima. Zato vam i pokazujemo kako to one nose, odnosno, kako to nameste ešarpu oko svog vrata, ali nemoj da zaboraviš još nešto, Parižanke imaju stav koji je ispred stila, te je njegov nedvojivi i najbitniji deo.

Uzmi veći ešarpu i ispresavijaj je, kako bi dobila na volumenu, a bila uža da bi  je lako obmotala oko vrata. Nakon što je obmotaš, prebaci njene krajeve preko ramena, i jednostavnim čvorom sveži na sredinu vrata, a krajevi neka padaju slobodno. Dobićeš jednu modifikovanu chocker ogrlicu, a osim toga, i detalj koji će na odličan način pratiti svaki stil, od poslovnog i elegantnog, kojima će dati dašak ekstravagantnosti, a ležernim kombinacijama će biti dodatak koji ih upotpunjuje na jedan trendi način.

01 french girl scarf long fold 4 načina da ešarpu nosiš kao prava Parižanka
Comments