Čak i ako do sada niste pogledali seriju Euphoria”, sigurno da ste videli neki od makeup trendova koji su postali popularni upravo zbog ove serije. Ova serija je jedna od mnogih koje će ostati kultne dugo nakon što se završe, a lookove iza kojih stoji neprikosnoveni makeup tim na čelu sa Doniellom Davy, čini nam se, beskrajno ćemo da rekreiramo. Možda za tematske žurke, a možda i samo za Noć veštica, ali kako god, Euphoria je tu to serve the looks!

Zato se pripremite za još jednu rundu šljokica, boja i oštrih ajlajnera, jer izdvajamo 4 najzanosnija makeup looka koje smo do sada mogli da vidimo u novoj sezoni.

Kat i senke za oči u prelivajućim bojama

Kat je devojka koja je definitivno očarala sve gledaoce serije tokom prve sezone. Body positivity lik koju upoznajemo kao veoma ranjivu i nepristupačnu devojku, sve dok se ne pozabavi svojom seksualnošću i postane samouverena mlada žena. Već u drugoj epizodi druge sezone vidimo Kat u nešto drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli. Obično u crnim odevnim kombinacijama grunge estetike, Kat je ovog puta izabrala da se izrazi bojama, što nam dokazuje da je i dalje u procesu pronalaska sebe same, i da će se igranje šminkom za nju nastaviti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Doniella Davy (@donni.davy)

Šminkerka Donielle Devy dobila je zadatak da unese novitete u šminkanje Kat, baš kao što su kreatori uneli novitete kada je njena uloga u pitanju. Šminka ovog Katinog looka bazira se na šarenom gornjem kapku koji se kreće od svetlo žute, preko zelene do plave, dok je donji kapak potpuno bez šminke. Ovo odaje osećaj kao da se ona zapravo sama našminkala, neposredno pre škole i lično isprobala novi makeup look.

Maddy i inspiracija estetikom devedesetih

Maddy je lik koji vas iz epizode u epizodu tera da je istovremeno mrzite i volite. Ona se igra sa gledaocima isto kao što se igra i sa modom. Ona voli retro izgled. Ona voli moderno. Šminkerka Devy je za potrebe snimanja Maddy našminkala kao throwback kraljicu koja je, u paru sa pletenicama u kosi, izgledala kao da je sastavni deo ženske hip-hop muzičke grupe s kraja devedesetih, ili početka dvehiljaditih godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Doniella Davy (@donni.davy)

Oči su joj uokvirene jakom srebrnom senkom, uz braon nijanse koje čine da one izgedaju dodatno smokey. Ajlajner je oštar i nanesen precizno. Baš kao bismo i zamišljali da Maddy ume da ga nanese. Usne su joj dodatno iscrtane tamnijom olovkom nego što je karmin, uz neizostavni sjaj preko, što je još jedna direktna referenca na pomenuti vremenski period.

Glumica Alexa Demie je pre samog snimaja imala ideju o tome kako bi Maddy trebalo da izgleda u određenim situacijama, što je jako pomoglo kreativnoj ekipi, tako da se za ovaj epic look možete zahvaliti glumici lično.

Comments