Proteklog vikenda uživali smo u muzičkim numerama mnogih svetskih zvezda u okviru One World koncerta organizovanog u dobrotvorne svrhe, tj. u svrhu prikupljanja sredstava neophodnih u borbi protiv koronavirusa. Lady Gaga je bila jedna od muzičkih zvezda koju smo imali prilike da slušamo, a sa svojim kolegama, prikupila je 127 miliona dolara (odnosno, 102 miliona funti).

“Velika mi je čast što sam na ovaj način deo Svetske zdravstvene organizacije u borbi protiv Covida-19 i prikupljanja novca za Fond solidarne odgovornosti”, istakla je Gaga te večeri: “Toliko brinem za sve medicinske radnike koji trenutno rizikuju svoje živote za nas. Svaki dan mislim na njih i molim se za njih, kao i za sve vas koji ste kod kuće i pitate se kada će se sve završiti”.

Virtuelni koncert zamišljen je kao znak solidarnosti sa Svetskom zdravstvenom organizacijom i zdravstvenim radnicima koji su trenutno na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog, do sada čovečanstvu sasvim nepoznatog, virusa. Od Céline Dion, Taylor Swift do Jenifer Lopez i Priyanke Chopre, mnoge poznate ličnosti uključile su se iz svojih domova prikazujući “manje je više” pristup odevanju.

Iako nije reč o glamuroznim autfitima kakve zahteva crveni tepih, Lady Gaga, Taylor Swift, Victoria Beckham, Jenifer Lopez, Céline Dion, samo su neke od zvezda koje su nas iznenadile prikazujući jednostavne odevne komade sa kojima možemo izgledati savršeno, bez obzira na to da li smo “napolju” ili kod kuće. Evo nekoliko modnih, ali i emotivnih momenata sa koncerta koji će publika, iako ga je pratila iz svojih domova, bez sumnje zauvek pamtiti.

Comments