Septembar je nekome asocijacija na školu, a nekome na novu, jesenju sezonu i – šoping! Pa šta, treba makar malo osvežiti ormar kada nastupi nova sezona, hladni dani i tako to… Da, sve sami izgovori za nas, obožavateljke kupovine. Ali dobro, oprostiće nam…

Bilo kako bilo, jesenja sezona, između ostalog, znači jednu stvar – napokon ćemo ponovo moći da nosimo svoje omiljene čizmice koje su tokom leta čamile same u nekoj kutiji. A ukoliko možda razmišljate o tome da svoje police sa obućom osvežite nekim novim “lepoticama”, evo koje čizmice će biti vodeći trend narednih meseci.

Kaubojke

Hipi i boho stil savršen su “poziv” da svoja stopala ukrasite savršenim kaubojkama. Od glatke ili prevrnute kože, sa ili bez nitni, na manju ili veću štiklu… Toliko varijacija da će vam biti teško da odlepite nosić od izloga kada ugledate sve te odlične modele čizama. Savršene za ležerna izdanja i lako se kombinuju kako uz džins, tako uz suknje i haljine… Ma, nosićete ih uz sve što već imate u svom ormaru! E to je mudra investicija!

cizmice 5 5 modela čizama koje ćeš rado nositi ove jeseni
Comments