Dosta je bilo nošenja džinsa, boyfriend farmerki, teksas šortseva ili bilo kojih drugih farmerki da ste nosili. Svi volimo džins i nosimo ga rado uvek i svuda, ali nekada omiljene farmerke treba odložiti i poneti nešto drugo što će učiniti da izgledate savršeno. S toga, ovih pet modela pantalona izgledaće odlično na vama i na najbolji mogući način će odmeniti vaše farmerke.

Široke pantalone na pola lista veoma su popularne ove sezone, posebno kada su napravljene od kože. Ove suknja-pantalone u crnoj boji odlične su za neke elgantnije, ali chic kombinacije, te će biti savršen izbor ukoliko su vam potrebne za neku takvu priliku.

5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke 5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke

No, biće dobar komad i u ležernijim kombinacijama, uz neki džemper ili tuniku, te patike ili espadrile, učiniće da imate izgled poput najboljih, svetskih modnih blogerki.

5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke2 5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke

Ove sezone, odnosno ove jeseni, veoma popularne biće takozvane “zvonarice“, ali od nekog elegatnije materijala i dubokog struka. Uz neki top, košulju, salonke i sa nekim kaputom ili ogrtačem preko, izgledaćete atraktivno, te je potrebno samo da ceo autfit upotpunite nekim detaljima koje volite i spremne ste za pokret.

5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke3 5 modela pantalona koje će zameniti tvoje omiljene farmerke
Comments