Čizme sa visokom platformom polako preuzimaju glavnu reč kada su trendovi u pitanju. Često su Bratz lutke prva asocijacija na njih, ili Ariana Grande, ali budite sigurni da ćemo ih narednom periodu viđati gotovo uz svaki autfit. Zato smo pripremili nekoliko odevnih kombinacija koje vas mogu inspirisati da i vi uzmete jedan par i u njima se osećate kao da ste deo grupe Spice Girls.

Široke ili zvonaste pantalone

Čizme sa platformom izgledaju pomalo kabasto i čini vam se da ih je teško ležerno stilizovati, ali zato su tu pantalone širokih nogavica! Savršene pantalone za chunky čizme su zvoncare ili pantalone čije su nogavice potpuno ravne. Kada se odlučite za model pantalona, ostatak posla je lak. Možete se opredeliti za kratak top preko koga ćete nabaciti oversized sako i ceo autfit koordinirati oko casual/elegant stila. Iznenadićete se kada budete videli koliko se dobro uklapaju i kako će učiniti da vaše noge izgledaju duplo duže.

Punk je uvek u modi

Ako vas čizme sa velikom platformom ne podsećaju na Arianu Grande, onda vas sigurno asociraju na pank. A autfiti koji su na ivici mejnstrima i panka su uvek veoma zanimljivi. Zato, kombinujte grunge čizme sa velikom platformom i odevne komade koji su ženstveniji i elegantniji. Miksujte midi suknju ili haljinu sa blejzerom i presecite jednostavnost autfita čizmama koje će ceo look podići na novi nivo.

Ako ste, ipak, pankerka i rokerka u srcu, ovaj trend je za vas! Sada ćete sve odevne kombinacije moći da iznesete kao prava rok zvezda. Devedesete su se vratile, a vi iskoristite priliku i ukombinujte te karirane suknje koje čekaju u ormaru.

Comments