Kada ne možemo da pronađemo dobar film, a ne vezuje nam se za neku seriju od 18 sezona, a 19. se snima, pravo rešenje je – mini serija. Dok gledamo “Uvod u anatomiju” čisto iz navike i želje da vidimo hoće li Meredit preživeti baš sve, uvek svečano obećamo sebi da ćemo se sledeći put odlučiti za nešto kraće i slađe. Mini serije obično imaju desetak epizoda,tako da možemo da im posvetimo jedan vikend bez ikakve griže savesti. Najbolje mini serije su uvek bile misterije, jer vas na kraju svake epizode uvek ostave taman toliko u mraku da ne možete da odolite, a da ne pustite sledeću epizodu. Nekada se desi da na kraju desete epizode (kada produkcija shvati da je serija dostigla ogromnu popularnost), vi na crnom ekranu vidite slova “kraj prve sezone.”; ali pokušaćemo u ovoj listi da izbegnemo takve serije. Donosimo vam 5 mini-serija koje će vas toliko zaintrigirati da ćete ih pogledati u jednom danu.

1. The Undoing

Ova serija je prevazišla sva naša velika očekivanja, kada smo videli da glavne uloge igraju Nicole Kidman i Hugh Grant. Ova misterija nas vodi na Petu aveniju, gde ćemo imati priliku da zavirimo u (ne)srećne živote “kruga dvojke” Njujorka. Kada pronađu jednu od mama u osnovnoj školi na Menhetenu mrtvu, kreće da se razvija priča koja će nas držati u neizvesnosti do poslednje epizode.

2. Behind Her Eyes

Jedna od retkih dobrih stvari koje nam je donela 2020. godina je definitivno ova serija. Psihološki triler koji ima 6 epizoda prati priču samohrane majke koja nakon jedne strastvene noći sa strancem shvata da je on njen novi šef. Ona započinje aferu s njim, ali i razvija prijateljstvo sa njegovom psihički obolelom ženom. Ovu seriju ćete pratiti širom otvorenih očiju, dok ćete potpuno neočekivani kraj ispratiti otvorenih usta.

Comments