Ovaj prelazni period u godini, kada nije preterano toplo, a sa druge strane ni previše hladno, možda je i najbolje vreme da se eksperimentiše sa modom jer bez ustručavanja možeš da kombinuješ odeću i obuću iz zimske i letnje kolekcije i praviti potpuno neverovatne spojeve. Svaku devojku obradovaće činjenica da više neka dosadnih čarapa koje stežu, peckaju i kriju lepotu tvojih nogu. Konačno za izlazak možeš da obučeš suknju ili haljinu, a da se napolju ne treseš od hladnoće. Večernji izlazak u grad ili klub dozvoljavati da daš mašti na volju, a privlačno je i to što je dozvoljeno eksperimentisanje i sa materijalima i sa bojama. U zavisnosti od toga da li ideš samo u kafić ili u planu imaš ludovanje u diskoteci tokom cele noći, potrudit se da napraviš pravi izbor i da izgledaš moerno, privlačno ali i pristojno. Mogućnosti za odevne kombinacije su skoro neograničene. Samo je bitno garderobu uskladiti sa tvojim očekivanjima, omiljenim bojama i naravno sa figurom. Odeća za večernji ili noćni izlazak treba takođe da bude u skladu sa tvojim godinama ali i temperamentom.

Bela haljina

Pa da počnemo od slatke, bele haljine. Kratka haljina bele boje verovatno nikada neće izaći iz mode i čini se da nikada neće prestati da bude omiljen komad garderobe žena i devojaka širom planete. Zahvalna je i za kombinovanje sa skoro svakom obućom, torbama, iostalim detaljima. U kombinaciji sa visokim potpeticama izgledaćeš poput prave filmske dive.

bela haljina 5 odevnih kombinacija za VEČERNJI izlazak

Večernja haljina

Letnje večernje haljine su najčešće nošeni komad garderobe kada su ozlasci u pitanju. Crvena je posebno efektna i uvek preporučljiva kada si u nedoumici. Haljine koje su u trendu ove sezone mogu biti i dvobojne, sa mašnama, uske u gornjem delu, a u donjem delu znatno šire. Izaberi onaj model koji će istaći atribute tvoje figure.

crvena haljina 5 odevnih kombinacija za VEČERNJI izlazak
Comments