Izbegavanje svađe nije uvek izraz mudrosti i miroljubivosti, jer ima vrlo mirnih načina da se bude pakostan i surov. Svađa će vas osloboditi naboja, pa nećete postati osvetoljubivi, sumnjičavi i zli, a može da bude i sasvim dobar način da se pokrene strast i postave novi izazovi u vezi. Evo dobrih razloga u prilog svađi:

Izbacićete ga iz zone samozadovoljstva

Kad muškarac postane samozadovoljan u vezi, znači da vas je osvojio i više nema zašto da se trudi oko vas. Stvari počinju da se podrazumevaju i da klize u rutinu i uzimanje zdravo za gotovo. Ovaj miran put ka zahlađenju odnosa, udaljavanju i narušavanju intime, mnogo je gori nego povremeno praskanje, treskanje, prebacivanje, zahtevanje, ucenjivanje – sve ono čemu smo skloni kad nam pukne film. Posvađajte se tu i tamo preventivno – pre nego što vam pukne film, vrlo je zdravo za živce. A i za vezu. Uznemirićete njegovo osećanje samozadovoljstva, biće ljut na vas, ali možda najviše zato što ga remetitie i terate da se uključuje. Ali ako je počeo da se isključuje, zaslužuje da mu skačete zavrat svaki put kad imate neku žalbu. Naravno, ako se on već emotivno udaljio od vas i svađe ga ne potresaju, nego ga samo nerviraju, ova taktika neće uspeti. Osim što ćete znati na čemu ste. Ako on uopšte ne mari za vaše prozivke, onda mu nije ni stalo.

Kapa3 5 razloga zašto TREBA da se svađate sa dečkom

Imaćete sjajan seks pomirenja

Posle svađe, pomirenje slađe, ili tako neki narodnjak, ali živa istina. Dobro je da se strasti protresu, jer znaju da se ulegnu, kao perjani jastuci, pa ih treba dobro ulupati i izvetriti, da bi opet bili vazdušasti i meki. Naravno, to ne znači da treba fizički da nasrćete na momka u svađi, jer možete umesto strasti da probudite u njemu zver, a onda nema tog seksa pomirenja koji će izlečiti modrice i strah. Nije loše povremeno izazvati kuršlus, pa varnice upotrebiti za začinjavanje seksualnog života, ali to ne treba da bude ustaljena praksa ili jedini način za živahno seksualno sjedinjenje.

Comments