Advertisement

Da li si ikad čula za uslugu gledanja filmova i serija na zahtev? Možda to još uvek zvuči pomalo “vanzemaljski” za našu sredinu, te se i ne trudiš da saznaš više, ali ako si stalno u pokretu, imaš previše obaveza, “kradeš” svaki slobodan trenutak kako bi pogledala neku dobru seriju ili film za koji si čula – ova usluga je k’o stvorena za tebe!

Zašto? Pa zato što internet usluga HBO GO videa na zahtev, koja ti omogućava gledanje hit filmova, najnovijih serija, svih sezona kultnih HBO serija, dokumentaraca i crtaća i to na tvom računaru, iPhone-u ili Android telefonu, iPad-u ili drugim tabletima, kao i na Samsung i LG Smart TV-u, zaista zvuči fantastično! Osim toga, ne moraš da brineš da li ćeš propustiti početak epizode jer si ti ta koja odlučuje kada će epizoda početi i pritom možeš je pogledati koliko god puta to želiš, bilo kad i bilo gde! 

Kada smo saznalai da se novi sadržaj dodaje nekoliko puta nedeljno, kao i da je putem ove usluge dostupno više od 4000 sati najboljih serija i filmova sa prevodom, dileme više nije bilo! Ostalo je samo da pripremimo  spisak serija čije gradivo ove zime želimo da obnovimo, nabavimo kokice, grickalice, kuvano vino ili toplu čokoladu i zaboravimo na sve probleme koje zima sa sobom donosi!

U nastavku ti dajemo inspiraciju kako bi i sama pogledala neku ili sve od ovih serija!

Seks i grad (Sex and the city)

Ralno, mogla si i da pretpostaviš da će se ova serija prva naći na našoj listi! Zar ne? Kultna serija o četiri Njujorčanke prestala je sa emitovanjem pre više od 10 godina, pa nam je samim tim izuzetno interesantno da je danas kada su aktuelni neki potpuno novi dejting termini i “pravila”, vrlo interesantno da je pogledamo opet. Ne možemo, a da se ne zapitamo da li se nešto promenilo u svetu ljubavi ili je potraga za njom, kako to Keri kaže, i dalje konačni cilj svake od nas?!

Sex and the City 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!

Svita (Entourage)

Ako si u raspoloženju za malo komedije, sa dozom brutalne realnosti i dobrih frajera, Svita je serija za tebe! Vins Čejs je mlada seksi filmska zvezda čija filmska karijera tek počinje, a zajedno sa njim se u grad anđela, seli i njegova “svita” ili ekipa: najbolji drugovi i polu-brat! Kako izgleda uspon u svetu slave i velikog bogatstva? I da li je u njemu baš sve tako idealno kao što se čini na prvi pogled?! Saznaj tako što ćeš pvu seriju početi da gledaš već večeras putem HBO GO usluge!

svita 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!
Comments