Ako se nešto može reći za teksas jakne jeste da one spadaju u onaj “IT” komad koji nikad ne izlazi iz mode i koji se zato mora naći u ormaru svake devojke! Koji god stil da voliš, teksas jakna se može uklopiti u svaku kombinaciju, bez obzira da li težiš ka ležernom kul, sofisticiranom šik, nežno romantičnom ili buntovnom rok stilu!

Ležerno prebačena jakna preko ramena je tipičan model-off-duty trik, koji sjajno dođe kad su letnje večeri malo hladnije! U smislu sposobnosti da se nosi u zaista svako doba godine, teksas jakna je nenadmašiva.

Međutim, kako ovaj modni komad nije baš novi koncept, evo kako je možeš kombinovati sa suknjama i izgledati super moderno – poput najpopularnije modne blogerke!

Ležerni-kul stil

Uz samu pomisao na teksas jaknu, neizbežno ide pridev “ležerno”. Kako bi tvoj autfit izgledao još ležernije, a samim tim i više kul, kombinuj svoju jaknu sa basic komadima poput majice sa natpisom ili majice sa širokim bretelama, lepršavima suknjama zanimljivog printa, espadrilama, sandalama sa niskom štiklom ili sandalama sa platformom.

majica natpis 5 super chic načina da kombinuješ teksas jaknu sa suknjama denim suknja 5 super chic načina da kombinuješ teksas jaknu sa suknjama
Comments