Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Ako se nešto može reći za teksas jakne jeste da one spadaju u onaj “IT” komad koji nikad ne izlazi iz mode i koji se zato mora naći u ormaru svake devojke! Koji god stil da voliš, teksas jakna se može uklopiti u svaku kombinaciju, bez obzira da li težiš ka ležernom kul, sofisticiranom šik, nežno romantičnom ili buntovnom rok stilu!

Ležerno prebačena jakna preko ramena je tipičan model-off-duty trik, koji sjajno dođe kad su letnje večeri malo hladnije! U smislu sposobnosti da se nosi u zaista svako doba godine, teksas jakna je nenadmašiva.

Međutim, kako ovaj modni komad nije baš novi koncept, evo kako je možeš kombinovati sa suknjama i izgledati super moderno – poput najpopularnije modne blogerke!

Ležerni-kul stil

Uz samu pomisao na teksas jaknu, neizbežno ide pridev “ležerno”. Kako bi tvoj autfit izgledao još ležernije, a samim tim i više kul, kombinuj svoju jaknu sa basic komadima poput majice sa natpisom ili majice sa širokim bretelama, lepršavima suknjama zanimljivog printa, espadrilama, sandalama sa niskom štiklom ili sandalama sa platformom.

majica natpis 5 super chic načina da kombinuješ teksas jaknu sa suknjama denim suknja 5 super chic načina da kombinuješ teksas jaknu sa suknjama

Editors choice