Predstavljamo prvih pet stavki. Ne čitajte nastavak ako niste stariji od 18 godina.

Nemojte da čitate ovaj članak ako niste zainteresovane da saznate kako izgleda valjano obavljen posao kada je reč o oralnom seksu. Takođe, pošto je i sama tehnika savršenog oralnog seksa prilično kompleksna tema, podelićemo je u nekoliko članaka, a vi, devojke, ostanite uz nas i ispratite svaki deo!

Ovaj članak se uopšte ne tiče moralnosti. On ne preispituje koji oralni seks je “dobar” ili “loš”, da li žene “treba” ili “ne treba” da ga praktikuju ili da li on ponižava žene. To nije tema ovog članka. Njegova jedina namera jeste da pomogne ženama koje traže savet koji je koristan. On je namenjen ženama koje žele da u potpunosti zadovolje svog muškarca i da ga u krevetu odvedu na sedmo nebo.

Ako mislite da je ovaj tip seksa “ponižavajući” ili “samo za ku*ve” – onda, molim vas, prekinite svoje čitanje istog trenutka. Ako vas direktni saveti odraslih osoba tako lako vređaju ili ako imate problem sa time da čujete nešto o ovome – onda prestanite da čitate odmah, ovaj članak nije namenjen vama.

Sledećih 50 saveta koje ćete pronaći u nastavku teksta jeste nešto što većina muškaraca želi od oralnog seksa.

Započnimo sa četiri brze činjenice, a zatim ćemo vam dati neke praktičnije savete.

Podatak 1: Muškarci obožavaju oralni seks

Ovo je činjenica. 99 odsto muške populacije nikada neće reći “ne” ovoj vrsti seksa. Osim ako vas ne bije glas da preterano koristite zube u procesu.

2slika 50 saveta za savršen oralni seks (1. deo) (18+)

Većina žena su tihe i slože “radim-na-važnom-poslovnom-projektu” izraz lica, a da ne izgovore nijednu jedinu reč

Comments