Podatak 2: Većina žena to radi loše ili nikako

Stvarnost je takva: većina žena to užasno radi.

Ovo je delom razlog zbog kojeg žene jednostavno ne pribegavaju ovome: plaše se da će negde “pogrešiti”, pa jednostavno to izbegavaju. Ovo je kontraproduktivno, pošto većinu vremena važi sledeće – bilo kakav oralni seks je bolji od nikakvog seksa.

Čak i ako ste stvarno loše u tome, barem se trudite da to poboljšate, a to je svakako bolje nego da se ustručavate zbog straha od neuspeha.

Često za nedostatak veštine žena je sama kriva i to proističe iz toga što ona ne želi da nešto promeni u vezi s tim. A opet, većina muškaraca nije baš vešta u saopštavanju da oni žele oralni seks.

Podatak 3: Muškarci koji imaju očajan oralni seks ili nikakav mnogo češće varaju i nisu zadovoljni svojom vezom, za razliku od muškaraca koji ga dobijaju redovno

Nema potrebe za dokazivanjem ove činjenice. Ako muškarac ne dobije zadovoljenje koje priželjkuje i veruje da ga zaslužuje, a posebno ako je navikao da ga ima redovno u prethodnoj vezi, on će očekivati isto takvo zadovoljenje i u budućnosti.

Ne krivite njega. Krivite njegovu bivšu devojku. Ona je kriva za sve.

U slučaju da uopšte ne želite da pružate oralni seks, on će početi da se pita šta propušta (mnogo) i da li može da zadovolji svoje potrebe negde sa strane (Mali nagoveštaj: može).

Podatak 4: Naučnici su skoro otkrili da žene koje pružaju oralni seks mogu da žive 9,5 godina duže od žena koje su užasne u ovoj vrsti seksa ili to nikako ne rade!

Očigledno, to sam upravo izmislio.

3slika 50 saveta za savršen oralni seks (1. deo) (18+)

Uzdisanje stvara pozitivnu atmosferu koja će načiniti vaš oralni seks mnogo boljim na više načina

Ali – čak iako joj to neće produžiti životni vek, žena koja pruža sjajan oralni seks sigurno će:

– Imati više šanse da uživa u životu punom strasti, požude, ljubavi, razumevanja sa muškarcem koga voli

Doživeće više orgazama: pošto je njen muškarac voljan da vrati uslugu

– Može lako da ubedi njenog muškarca da udovolji njenim željama – od pomoći oko dece, poslova po kući do skakanja bandžijem

– Ne mora da brine da će je on ostaviti ili prevariti

– Ima širi i kvalitetniji izbor kada su u pitanju muškarci

– Mnogo je više uverena u svoje veštine da zadovolji muškarca i stoga je srećnija sa svojim životom i bolje se oseća u svojoj koži

– Izlazi sa muškarcima “koji izgledaju mnogo bolje od nje”

– Ima mnogo posvećenijeg muža ili dečka koji je voli

Indirektno, ovo možda zaista vodi ispunjenijem i možda čak i dužem životu. “Na kraju svega”, kao što je to pametno rekao Abraham Linkoln (Abraham Lincoln), “ne računaju se godine u vašem životu. Računa se život u vašim godinama.”

Ja verujem da prethodno navedene dobre strane svega ovoga daju dovoljno razloga zbog kojih biste priuštili muškarcu više kvalitetnijeg oralnog seksa.

Comments