Za vas smo osmislili 50 saveta kako biste činili čuda svojim ustima i jednostavno pružili muškarcu najbolje izbezumljujuće zadovoljstvo u njegovom životu.

1. Pričajte bezobrazno

Odabrane reči su često mnogo moćnije od najboljih tehnika u oralnom seksu. Orgazam kod muškarca dešava se u njegovoj mašti; ako mu kažete želje kojih nije ni bio svestan da ima – to će odmah pokrenuti orgazam.

Većina žena su tihe i slože “radim-na-važnom-poslovnom-projektu” izraz lica, a da ne izgovore nijednu jedinu reč.

Zašto ste se tako uozbiljile? Opustite se. Zabavite se. Niko ne očekuje da pričate dok vam je penis u ustima, zastanite na sekund, udahnite… osmehnite se… dajte mu kompliment, recite mu da uživate, tražite povratnu informaciju ili mu jednostavno recite da vam otvoreno kaže šta želi da mu uradite.

“Pravilo” bezobrazne priče tokom oralnog seksa je sledeće: šta god da kažete, recite to sa potpunim uverenjem. Ako se plašite da će nešto što kažete zvučati previše čudno ili neiskreno: to će se i desiti.

Budite uverene u ono što kažete i recite to bez ustručavanja i sve će zvučati sjajno. Nema mesta čistunicama kada je reč o oralnom seksu, zato ne pokušavajte da budete prefinjene kad ste već na svojim kolenima.

Nikada nemojte da zaboravite da način kako nešto izgovarate jeste mnogo važniji od samih reči. Ne treba da naučite “bezobrazne reči”, potrebna vam je mašta i samopouzdanje da se oslobodite straha da će vas neko ukoriti jer pričate bezobrazno. On želi da se ponašate nevaljalo, zato dajte sebi dozvolu da prekoračite granice.

4slika1 50 saveta za savršen oralni seks (1. deo) (18+)

Žene koje se sjajno snalaze u oralnom seksu dobre su u njemu – jer ne samo da to vole, nego to vide i kao izvor sopstvenog uživanja

Takođe, imajte na umu da su bilo kakve izgovorene reči bolje od tišine. Ne želite da on pomisli da su vam misli odlutale, da razmišljate, brinete i pokazujete mu “ovo-je-tako-teško” ozbiljan izraz lica. Zato progovorite!

2. Uzdišite

Ako niste sigurne šta biste mogle da mu kažete, onda barem uzdišite. Onda dodajte još malo uzdisanja… i još malo.

Uzdisanje stvara pozitivnu atmosferu koja će načiniti vaš oralni seks mnogo boljim na više načina. To je savršena zamena za nevaljale reči, ako se još uvek stidite da ih kažete naglas.

Česti uzdisaji šalju važnu poruku: Ja… mmm… uživam u ovome. I to je… osnovno kod svakog oralnog seksa.

Ne očekujte od njega da uživa u zadovoljstvu koje dobija, ako vi ne uživate prilikom pružanja istog.

3. Ako ovo posmatrate kao obavezu – to je razlog zbog koga ste očajne u tome

Ako gledate na oralno zadovoljenje kao na obavezu, pripadate većini žena koje su užasno nespretne prilikom oralnog seksa.

Gledajte na to kao na izvor sopstvenog užitka i to će i postati.

Naravno, treba da pronađete pravog muškarca za ovo, pošto neki muškarci jednostavno nisu vredni vašeg “truda”, ali zbog muškarca koga stvarno volite sasvim je prirodno da uživate dok mu pružate zadovoljstvo na bilo koji način koji njemu godi.

Pronađite takvog muškarca. (Zatim ga zadržite tako što ćete ga oralno zadovoljavati). Vi to zaslužujete. Ili možda ne još. Dok god smatrate oralni seks obavezom, imaćete dosta muke da pronađete “Gospodina Pravog”. U redu – možda ćete ga naći, ali zadržati ga? To je sasvim druga priča.

Prestanite da gledate na oralni seks na način “šta ja imam od toga?”. Ili kao “poklon” koji dobija samo muškarac.

Žene koje se sjajno snalaze u oralnom seksu dobre su u njemu – jer ne samo da to vole, nego to vide i kao izvor sopstvenog uživanja.

One su zahvalne na pruženoj šansi da takođe uživaju.

4. Pogled          

Ne stidite se. Vaše oči su ogledalo vaše duše. Neka vidi strast u vašim očima. Neka se vaše oči smeše.

Neka vidi savršenu sreću u vašim očima.

Ne brinite kako izgledate sa njegove tačke gledišta. Kada ga pogledate, vi komunicirate sa njim; videćete njegove reakcije na vaše “pokrete” i možete prilagoditi ceo proces.

5. Odaberite dobru pozu

Tokom oralnog seksa vi imate svu kontrolu nad njim. Ili će dobiti potpuno zadovoljenje ili potpuni bol – u slučaju da ugrizete ponos njegove muškosti.

Pa ipak, iako vi imate moć, još uvek je oralni seks potčinjavanje gde se predate moći muškarca. Na neki način, ovo je vaš pokušaj da ga ukrotite, trenutak kada imate njegovu potpunu pažnju.

Vaše potčinjavanje njemu je nešto što treba da preuveličate, pošto je to ono što muškarce pali prilikom pomisli na oralni seks.

Pošto su muškarci vizuelna bića… namestite se u pozu koja vama daje dobar pogled, a istovremeno njega čini dominantnim u celoj priči.

Odaberite pozu u kojoj ćete vi biti pokorne, dole, na kolenima, na primer, dok ga gledate odozdo. Kada smišljate pozu, tražite onu u kojoj će vama biti udobno i dati vam dobru preglednost, dakle, da vam je dovoljno udobno kako ne biste narušile koncentraciju i tako da on ima osećaj potpune nadmoćnosti nad vama – pošto ste mu se potpuno predale.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Comments