Svi mi imamo one dane kada smo lenji i sve nas mrzi, i uopšte nismo raspoloženi za neko preterano sređivanje i smišljanje autfita. Postoje neke prilike koje ne možemo da propustimo, ma koliko god mi želeli da ostanemo kod kuće i gledamo filmove celo veče. Za takve situacije postoji savršeno rešenje na kome smo mi izuzetno zahvalni, a to su autfiti koji su toliko jednostavni, a koji ujedno čine da osoba koja ih nosi izgleda doterano i lepo. U pitanju su kombinacije odeće za koju smo prilično sigurni da većina devojaka poseduje u svom plakaru, te je pronalaženje ovih kombinacija postalo još lakše.

Crno – bela kombinacija + upečatljiv detalj

Ova kombinacija je dokaz da nekad nešto potpuno jednostavno poput bele košulje i običnih farmerki može da izgleda izuzetno elegantno. Crne, klasične čizme su nešto što svako od nas poseduje, a ujedno idu uz skoro svaki autfit. Učini celu kombinaciju efektnijom uz pomoć crvenog karmina i male, upečatljive torbice.

2127748 1490097568.600x0c 6 autfita za izlazak kada si previše lenja da se spremaš

Farmerke + haljina

Odaberi najobičnije farmerke, obuci lepršavu haljinu, koja se po mogućnosti otkopčava ili ima neki šlic, i “nabaci” na stopala baletanke koje bar malo sjaje. I autfit je potpun.

going out outfit ideas with jeans 219409 1505925205990 image.600x0c 6 autfita za izlazak kada si previše lenja da se spremaš
Comments