Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

6 beauty i makeup proizvoda koji moraju da budu deo tvoje jesenje rutine

6 beauty i makeup proizvoda koji moraju da budu deo tvoje jesenje rutine

1/3

Smenom godišnjih doba menja se mnogo toga, a ne samo vreme napolju. Krenimo od toga da nam je s početkom jeseni potrebna i toplija odeća, pa sve do toga da je potrebno promeniti polako brojne stvari koje su u vezi sa negom i šminkom. Normalno je da će tvoja kozmetička torbica promeniti svoj sastav, neće u njoj više biti kremica sa visokim zaštitnim faktorom, iako je zaštita potrebna tokom cele godina, ali ne tako velika u ovom periodu, neće više biti toliko “svuih” proizvoda, već onih koji će dodatno hidrirati i negovati kožu. A evo i šta je to najpotrebnije da se u toj tvojoj torbici, odnosno neseseru nađe u svakom trenutku.

Prajmer

Prajmer je jedan od nezaobilaznih proizvoda u tvojoj rutini bez obzira na to koje je godišnje doba u toku. Međutim, leti je uvek smanjena potreba za šminkanjem, dok se to u hladnijim danima menja, pa je prajmer i te kako potreban da pripremi kožu za šminku, da učini da šminka bude postojana na licu bez obzira na vremenske uslove, ali i da dodatno doprinese samoj hidrataciji kože.

Termalna voda ili face mist

Uvek nakon nanošenja prajmera, a može i pre njega, poželjno je kožu dodatno hidrirati. Bez obzira na to kojeg tipa je tvoja koža, normalna, suva ili masna, njoj je potrebno da se nanose proizvodi koji hidriraju. Ovakvi proizvodi u spreju su odlični, jer u kratkom vremenskom roku osveže kožu, daju joj određen nivo hidratacije, a lice ih u roku od nekoliko sekundi upije, pa ne moraš dugo da čekaš kako bi nastavila sa daljim koracima. Uz sve to, termalne vode i mistove često i etuju šminku, pa se mogu koristiti i kao fiksatori.

jesenji makeup 3 6 beauty i makeup proizvoda koji moraju da budu deo tvoje jesenje rutine

Editors choice