Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Tokom protekle nedelje korisnici društvenih mreža širom sveta ujedinili su se u kolektivnom naporu da zaustave širenje Covida-19 kroz pokret #stayathome, koji sada sadrži više od 1,4 miliona postova samo na Instagramu. Tokom samoizolacije haštagovi pružaju najbolji način da se dopre do virtuelne zajednice koja razume i deli iskustva o onome kroz šta trenutno svi prolazimo.

Bilo da ste u potrazi za novim idejama za vežbanje kod kuće, želite da se oslobodite stresa ili jednostavno tražite prozor u neki drugi svet – evo liste haštagova koji će učiniti da ostanete povezani.

#stayathome/#yomequedoencasa

Zahvaljujući moćnoj kampanji vođenoj u Italiji i Španiji, osnažujući pokreti #stayathome i #yomequedoencasa osvojili su svet. Ako vam treba podsetnik zašto je toliko važno da se ujedinimo na međunarodnom nivou kako bismo obuzdali širenje Covid-19, onlajn moralna podrška je samo jedno od moćnih sredstava da ne smetnemo sa uma koliko je ovo značajno za svakog od nas.

stayhome 6 haštagova koji nas čine povezanim u vreme izolacije

#dancersofinstagram

Da li ste već zakazali svoj kućni plesni maraton? Ili ste sada samo na TikTok-u? Možete učestvovati u plesnom izazovu koji je kreirala korisnica Haley Sharpe, u kom je već učestovalo više od 16,8 miliona ljudi. Od klasičnog baleta do plesnih pokreta najboljih svetskih koreografa (jedan od njih je Pat Boguslawski), predlažemo ples u vašoj spavaćoj sobi kao najbrži način da popravite svoje raspoloženje u ovim danima.

#plantsmakemehappy/#plantsplantsplants

Ako je vaš dom u gradu, velike su šanse da za sada nećete videti mnogo prirode, ali to ne znači da ne možete virtuelno uživati u njenim umirujućim svojstvima. Iskoristite umirujuće efekte zelenih scena i naučite sve o uzgajanju sadnica od globalne zajednice ljubitelja biljaka.

Editors choice