Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Tokom protekle nedelje korisnici društvenih mreža širom sveta ujedinili su se u kolektivnom naporu da zaustave širenje Covida-19 kroz pokret #stayathome, koji sada sadrži više od 1,4 miliona postova samo na Instagramu. Tokom samoizolacije haštagovi pružaju najbolji način da se dopre do virtuelne zajednice koja razume i deli iskustva o onome kroz šta trenutno svi prolazimo.

Bilo da ste u potrazi za novim idejama za vežbanje kod kuće, želite da se oslobodite stresa ili jednostavno tražite prozor u neki drugi svet – evo liste haštagova koji će učiniti da ostanete povezani.

#stayathome/#yomequedoencasa

Zahvaljujući moćnoj kampanji vođenoj u Italiji i Španiji, osnažujući pokreti #stayathome i #yomequedoencasa osvojili su svet. Ako vam treba podsetnik zašto je toliko važno da se ujedinimo na međunarodnom nivou kako bismo obuzdali širenje Covid-19, onlajn moralna podrška je samo jedno od moćnih sredstava da ne smetnemo sa uma koliko je ovo značajno za svakog od nas.

stayhome 6 haštagova koji nas čine povezanim u vreme izolacije

#dancersofinstagram

Da li ste već zakazali svoj kućni plesni maraton? Ili ste sada samo na TikTok-u? Možete učestvovati u plesnom izazovu koji je kreirala korisnica Haley Sharpe, u kom je već učestovalo više od 16,8 miliona ljudi. Od klasičnog baleta do plesnih pokreta najboljih svetskih koreografa (jedan od njih je Pat Boguslawski), predlažemo ples u vašoj spavaćoj sobi kao najbrži način da popravite svoje raspoloženje u ovim danima.

#plantsmakemehappy/#plantsplantsplants

Ako je vaš dom u gradu, velike su šanse da za sada nećete videti mnogo prirode, ali to ne znači da ne možete virtuelno uživati u njenim umirujućim svojstvima. Iskoristite umirujuće efekte zelenih scena i naučite sve o uzgajanju sadnica od globalne zajednice ljubitelja biljaka.

Editors choice