U jednom trenutku ti je ideja o minimalističkom uređenju enterijera delovala baš kul, to jest, i dalje je, samo što nažalost ti baš i nisi dizajner enterijera pa da znaš kako se *tačno* radi taj minimalizam. Ovako, kako vreme prolazi, sve više i više ti smetaju tvoji prazni zidovi – ceo prostor deluje baš tako, prazno, i jako dosadno. Malo je reći da si očajna, ali, monotoni zidovi su makar stvar koju je najlakše i najbrže moguće popraviti. U nastavku otkrij nekoliko ideja i videćeš, ni za jednu od njih ti neće trebati mnogo vremena niti muke!

Upadljive tapete

Ništa ne oživljava prostor brže i bolje od veselih, šarenih, upadljivih tapeta! Zbog takvog printa, biće dovoljne da tvoja prostorija dobije novi život bez potrebe da bilo šta dodaješ. U odnosu na boju zidova, nameštaja, tepiha i drugih krupnih elemenata, odaberi odgovarajući print, a ukoliko si boje u prostoru svela na minimum zbog zaljubljenosti u minimalizam, tim bolje – ništa te ne sprečava da se igraš i zabavljaš odabirom zaista “divljih” tapeta!

Tapiserije

Verovala ili ne, tapiserije su se vratile i to na velika vrata, i izgledaju mnogo više kul nego ranije! Na raspolaganju su ti i dalje najrazličitiji modeli u pogledu veličine i boje, odnosno šare, ali zanimljiv izbor za tvoju minimalističku dušu mogu da budu i one pletene, od drveta, koje su sasvim jednostavne, a ipak tako šik. Najbolji način da odabereš odgovarajuće tapiserije jeste da sebi odgovoriš na pitanje koliko si boho od 1 do 10!

Ogledala

Ogledala vizuelno otvaraju prostoriju, reflektuju svetlost, ali ne samo da su dobar izbor zbog svoje dekorativne strane, već ne smemo zanemariti ni njihovu funkcionalnost – pa koja žena se ne ogleda svako malo?! Uglavnom, bilo kakvo ogledalo dolazi u obzir, ali bonus poene dobijaš ukoliko se odlučiš za nešto veća ili pak više ogledala srednje veličine, različitog oblika i oboda. Prosto, posmatraj ih kao malo remek-delo na svom zidu!

Comments