Kao i uvek, kada se pođe u neki večernji provod, najveći problem jeste šta obući, a da izgleda lepo, moderno i u skladu sa prilikom. Naravno, jednostavnost i svedenost uvek su dve odrednice koje daju odlične odevne kombinacije, a ove jednostavne autfite sigurno ćete brzo zavoleti, jer će biti savršeni za jedno opušteno veče, ali i efektni, te će pokazati i vaš stil, modni ukus i uopšte način života.

Iako je zima, veče i izlasci dopuštaju da se malo “lakše” obučete, odnosno da iz svog garderobera izvučete neke laganije odevne komade. Jednu haljinu dugih rukava, nešto kraću, ukombinujte sa čizmama do gležnjeva, sa manjom štiklom, te ćete odmah dobiti autfit koji će biti sasvim komforan. Ceo izgled upotpunite nekim većim komadom nakita, te kožnom jaknom i spremni ste za izlazak.

moda 6 jednostavnih autfita za opuštene večernje izlaske

Iskoristite sve ono što je trenutni trend u modi. Šire pantalone, u kombinaciji sa kratkim čizmama i top majicom, te kaputom koji ide preko cele kombinacije, biće odličan izbor. Još ukoliko ceo autfit bude u nekim nude bojama i tinovima, u suštini, monohromatski, to će biti sasvim dobar modni pogodak.

moda2 6 jednostavnih autfita za opuštene večernje izlaske
Comments