Jesen je omiljeno godišnje doba svih koji vole višeslojne outfite, a kardigani su jedan od naših omiljenih komada za stilizovanje. Uz debele džempere i duboke čizme, ili pak pletene haljine, kardigani mogu dati potpuno nov ton outfitu, a za ljubitelje printova, šareni kardigani mogu postati jesenji statement piece. Ovo su neki od naših omiljenih načina za stilizovanje ovog modnog komada i trendovi koje morate isprobati ove jeseni.

Bradigan

Kada biste pre nekoliko godina spomenuli reč kardigan, verovatno bi vam prva asocijacija bila Charlotte York u njenim pametnim outfitima ukombinovanim sa džemperima od kašmira i rajfovima. Ipak, nakon što se Katie Holmes prošle godine pojavila u ovoj matching kombinaciji grudnjaka i kardigana, bilo je očigledno da je pred nama novi trend koji će obeležiti prelazni period između leta i jeseni. Za kratko vreme njene koleginice iz Holivuda su zavolele ovu kombinaciju, a trend je ubrzo dobio i svoje ime – bradigan. Od tog trenutka, brojni svetski poznati brendovi ali i high street radnje, počeli su da kreiraju svoje kombinacije. Poznate dame se uglavnom odlučuju za jednostavne kombinacije i ovaj set nose sa džinsom, zlatnim nakitom i plitkim patikama.

Nude tonovi

Iako nude nijanse na prvi pogled izgledaju gotovo identično, svako može pronaći svoju savršenu kombinaciju nude tonova, koja će laskati njegovom tenu. Spajanjem više različitih nude tonova dobićete pravi jesenji outfit, ali i istaći bronzani ten koji ste dobili ovog leta.

Comments