Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/3

Svake godine ista priča! Kako dođe mesec mog rođenja, odmah mi se javljaju sulude ideje kako bih mogla da proslavim rođendan, a da to bude drugačije, nesvakidašnje, kao nikad do sad… A na kraju se desi kao i uvek – odem sa društvom na neku žurku i to je to. Eventualno promenim klub ili piće koje pijem i toliko o inovativnosti. Ipak, ono što volim da radim svake godine i na šta se nikako ne žalim jeste to što duvam svećice! Da, punim 25 godina ovog septembra, što pitaš?

Elem, ukoliko i sama patiš od toga da tvoja rođendanska proslava ove godine bude nešto neviđeno do sad i ako su ti se žurke po klubovima smučile do te mere da bi svoj rođendan najradije prespavala, čekiraj neku od ovih novih ideja za proslavu rođendana, a možda ti neka od njih bude inspiracija za tvoj rođendan iz snova!

DIY večera

Umesto što bi sebi drage ljude izvela u restoran na večeru, hajde da večera bude kod tebe, ali, nećeš je spremati sama već ćete se svi podjednako uključiti. U redu, tvoj dečko i dalje jedva i običnu kafu skuva, a kamoli nešto složenije, ali on makar može da postavi sto. Šta spremite, to ćete i jesti, a verujem da će biti ultra zanimljivo posmatrati osobe koje nemaju veze sa kuvanjem kako kuvaju! Ali, tu je internet, pa čak i “tutorijali” i sigurno ćete uspeti nešto da spremite. Ko obožava da kuva od tvog društva – biće zvezda večeri!

rodjendan 1 6 novih ideja kako da proslaviš rođendan ove godine

Editors choice