Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Svake godine ista priča! Kako dođe mesec mog rođenja, odmah mi se javljaju sulude ideje kako bih mogla da proslavim rođendan, a da to bude drugačije, nesvakidašnje, kao nikad do sad… A na kraju se desi kao i uvek – odem sa društvom na neku žurku i to je to. Eventualno promenim klub ili piće koje pijem i toliko o inovativnosti. Ipak, ono što volim da radim svake godine i na šta se nikako ne žalim jeste to što duvam svećice! Da, punim 25 godina ovog septembra, što pitaš?

Elem, ukoliko i sama patiš od toga da tvoja rođendanska proslava ove godine bude nešto neviđeno do sad i ako su ti se žurke po klubovima smučile do te mere da bi svoj rođendan najradije prespavala, čekiraj neku od ovih novih ideja za proslavu rođendana, a možda ti neka od njih bude inspiracija za tvoj rođendan iz snova!

DIY večera

Umesto što bi sebi drage ljude izvela u restoran na večeru, hajde da večera bude kod tebe, ali, nećeš je spremati sama već ćete se svi podjednako uključiti. U redu, tvoj dečko i dalje jedva i običnu kafu skuva, a kamoli nešto složenije, ali on makar može da postavi sto. Šta spremite, to ćete i jesti, a verujem da će biti ultra zanimljivo posmatrati osobe koje nemaju veze sa kuvanjem kako kuvaju! Ali, tu je internet, pa čak i “tutorijali” i sigurno ćete uspeti nešto da spremite. Ko obožava da kuva od tvog društva – biće zvezda večeri!

rodjendan 1 6 novih ideja kako da proslaviš rođendan ove godine

Editors choice