Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Svake godine ista priča! Kako dođe mesec mog rođenja, odmah mi se javljaju sulude ideje kako bih mogla da proslavim rođendan, a da to bude drugačije, nesvakidašnje, kao nikad do sad… A na kraju se desi kao i uvek – odem sa društvom na neku žurku i to je to. Eventualno promenim klub ili piće koje pijem i toliko o inovativnosti. Ipak, ono što volim da radim svake godine i na šta se nikako ne žalim jeste to što duvam svećice! Da, punim 25 godina ovog septembra, što pitaš?

Elem, ukoliko i sama patiš od toga da tvoja rođendanska proslava ove godine bude nešto neviđeno do sad i ako su ti se žurke po klubovima smučile do te mere da bi svoj rođendan najradije prespavala, čekiraj neku od ovih novih ideja za proslavu rođendana, a možda ti neka od njih bude inspiracija za tvoj rođendan iz snova!

DIY večera

Umesto što bi sebi drage ljude izvela u restoran na večeru, hajde da večera bude kod tebe, ali, nećeš je spremati sama već ćete se svi podjednako uključiti. U redu, tvoj dečko i dalje jedva i običnu kafu skuva, a kamoli nešto složenije, ali on makar može da postavi sto. Šta spremite, to ćete i jesti, a verujem da će biti ultra zanimljivo posmatrati osobe koje nemaju veze sa kuvanjem kako kuvaju! Ali, tu je internet, pa čak i “tutorijali” i sigurno ćete uspeti nešto da spremite. Ko obožava da kuva od tvog društva – biće zvezda večeri!

rodjendan 1 6 novih ideja kako da proslaviš rođendan ove godine

Editors choice