Kada je oblačenje u pitanju, verovatno imaš neku boju koju preferiraš u odnosu na ostale ili nijanse u kojima se najlepše osećaš. Postoji neko nepisano, ali podrazumevano pravilo da svaka devojka u svom ormaru ima odeću u “osnovnim” bojama kao što su crna, siva ili bela, koje može da nosi u svakoj prilici i kombinuje uz sve što poželi. Isto tako možemo svrstati braon među te osnove, posebno za predstojeću sezonu.

Leto je period laganih materijala i svetlih pastelnih nijansi koje si obožavala. Kao što već možeš da očekuješ, jesen donosi “50 nijansi braon“. Ona je svakako standardna boja ovog godišnjeg doba, koliko u tvojim autfitima, toliko i svuda oko tebe. Možda nisi navikla da kombinuješ braon sa drugim bojama i skeptična si po tom pitanju, ali na primerima koje smo izdvojili videćeš sedam boja koje ćeš jedva čekati da primeniš u svom autfitu!

Bordo i burgundsko crvena

Tu gde je braon, neizbežne su i nijanse crvene, a bordo je nekako najkompaktnija od svih. Ako se odlučiš za bordo, onda ćeš na sebi nositi dve hit boje ove sezone. Za promenu, budi slobodna da uvrstiš u svoje odevne kombinacije i boju burgundskog vina, da li će to biti tvoj karmin, neki aksesoar ili deo odeće potpuno je svejedno – izgledaće uzbudljivo!

moda stil 1 7 boja koje u kombinaciji sa braon izgledaju fantastično

Svetlo plava

Ideja o ovoj kombinaciji zvuči čudno, do momenta dok je ne isprobaš. Kontrast koji se postiže učiniće tvoj autfit istaknutijim i primamljivjim. Namesti da se plava samo nazire ili je jednostavno upari sa omiljenim komadom u braon boji. Dopusti sebi da uživaš u prihvatanju nečeg novog i aktuelnog.

moda stil 2 7 boja koje u kombinaciji sa braon izgledaju fantastično
Comments