Potreban vam je novi “apdejt” kada su odevne kombinacije u pitanju, jer ne znate šta da obučete već sutra kada krenete negde na piće ili u izlazak sa drugaricama, ali kao i uvek Instagram ima pregršt ideja za sve nas, pa smo malo istraživali i izdvojili 7 autfita koji su se izdvojili na ovoj društvenoj mreži u prethodnih 7 dana. Ukoliko ne sutra, onda u narednim danima sigurno ćete neku od ovih kombinacija poželeti da “iskopirate”.

Uvek dobra investicija jesu basic komadi koje kasnije možete da ponesete i stilizujete na različite načine. Baš takav komad jesu i košulja-haljine ili neka bela, kraća haljina, koju možete nositi u različitim godišnjim dobima. Uz neku bundu ili jaknu od antilopa, k0je su sada jako u trendu, te čizme preko kolena, koje su trend protekle dve zimske sezone i to najpopularniji, izgledaćete savršeno gde god da se zaputite.

I zimski dani rezervisani su za džins. Iskombinujte tamne farmerke, sa teksas košuljom, te sve upotpunite salonkama ili čizmama do gležnjeva, a preko košulje ponesite teksas jaknu koja je postavljena krznom, te ćete imati jedan autfit od džinsa koji izgleda sasvim atraktivno i veoma zanimljivo.

Comments