Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Tanka kosa ume tako da bude problematična jer, upravo zbog svoje strukture, teško da joj možete uraditi bilo šta a da ona izgleda lepo i atraktivno. Ako je, uz to što je tanka, vaša kosa i jako duga iz iskustva vam je jasno da je ne možete samo pustiti da slobodno pada, jer u tom slučaju izgleda još tanje i slepljenije, pa tako to definitivno nije prava frizura za vas. Uf, sada se već nervirate! Šta možete uraditi sa tankom kosom?!

Verovatno jeste pokušale sve što je bilo u vašoj moći kako biste je učinile gušćom i sa više volumena, ali kozmetički preparati teško da mogu da se bore protiv onoga što je prirodno. Zato, rešenje je u frizuri, ali onoj pravoj. Evo nekoliko predloga.

Talasi

Logično rešenje za tanku kosu jeste “veštački” joj dati malo više volumena. To zapravo možete postići vrlo lako, uz presu za kosu ili bilo koju vrstu viklera ili čak tako što ćete na mokru kosu jednostavno isplesti pletenice sa kojima ćete prespavati. Kada napravite svoje savršene talase, ne zaboravite da prstima razbarušite kosu, eventualno je malo i natapirate kako bi izgledala više messy, i stavite dooosta laka za kosu. Pa, čik neka se ponovo slepi!

talasi1 7 frizura savršenih za TANKU kosu

Glamurozne lokne

Ako možda više volite prave lokne, naravno da su i one dobar izbor. Tehnika je slična kao i kada su talasi u pitanju, samo što ćete sada praviti krupnije “uvijutke”. Za dodatni efekat, prebacite kosu na jednu stranu, pričvrstite je ukosnicama i uživajte u glamuroznom izgledu!

lokne2 7 frizura savršenih za TANKU kosu

Editors choice