Planirajte budućnost

Napravi listu svega onoga što biste želeli da radite kad ovo prođe. Bilo da je to kafa u lokalnom kafiću, ručak u omiljenom restoranu ili odlazak na koncert, isplaniraj šta biste želeli da radite i šta vam najviše nedostaje. Planiranjem budućnost održavaš dobro raspoloženje da će se situacija vrlo brzo vratiti u normalu i da ćemo uskoro živeti nesputano.

Obraduj ih beauty proizvodima

Postoji toliko samostalnih malih firmi koji se bave proizvodnjom domaće kozmetike. Raspitaj se o tim brendovima i obraduj svoje prijatelje dobrim losionom za telo, mirišljavim sapunom ili hidratantnom prirodnom kremom za lice. Na taj način ćeš uraditi plemenitu stvar, pomoći ćeš malim preduzetnicima da prebrode ovu situaciju, a i obradovaćeš svoje prijatelje jedinstvenim poklonom.

toa heftiba rjGFEm3Bd5o unsplash e1585732740551 7 ideja kako da obraduješ prijatelje za vreme izolacije

Napiši pismo

Sada je pravi trenutak da se zaljubiš u umetnost pisanja pisma. Kada budeš išla u svoju nedeljnu kupovinu, kupi sebi i paket markica. Napiši pismo svojim roditeljima, prijateljima, ili romantično pismo dragoj osobi. Ukoliko imaš penkalo iskoristi ga kako bi pospešila doživljaj. Ovo je neobičan gest u kojem će tvoji prijatelji uživati, a ti ćeš se veoma zabaviti.

freddy castro u3ajSXhZM U unsplash e1585732468974 7 ideja kako da obraduješ prijatelje za vreme izolacije

Pošalji nešto posebno

Ukoliko je tvoja prijateljica u samoizolaciji, a uskoro joj je rođendan, razmisli da ipak u dozvoljenim časovima izađeš iz kuće i obezbediš joj nešto posebno. Svoj poklon joj možeš ostaviti u sandučetu, ili joj možeš poslati svoju omiljenu knjigu. Na ovaj način sigurno ćeš joj ublažiti tugu što za svoj rođendan nije okružena prijateljima i što je uskraćena rođendanske žurke, a i ti ćeš se sasvim sigurno prelepo osećati.

Fotografije: unsplash.com

Miona

Comments