Bezvremenski odevni komad koji je uvek savremen – njeno visočanstvo košulja. Ona uvek ima počasno mesto u našem ormanu, zbog njene jednostavnosti koja nam omogućava da je nosimo u svim prilikama. Vikendima nam uz patike i sat daje opušteni, ali ne previše sportski izgled, dok nam radnim danima pomaže da skrojimo savršeni autfit jedne poslovne žene. Šta god da se dešava na pistama u  modnim prestonicama sveta, košulja je uvek ta koja će imati simbol “neprolaznog”. Za nju je vreme samo pojam, jer ona u svakom vremenu nađe način da dominira. Košulja rešava sve naše stilske probleme i lako se kombinuje, a mi vam predstavljamo različite modele, krojeve i boje koje će odavde do večnosti ostati neosporna klasika.

Košulja na tufne

Tufne su se probile u svet mode tridesetih godina prošlog veka, a zahvaljujući glumici Odri Hepbern one se vraćaju na modnu scenu šezdesetih, i od tada ne mrdaju nigde. Sem što nam daje retro izgled, ovaj model košulje je zahvaljući tufnama uvek kontrast, bilo da odlučite da je nosite uz svetle farmerike sa nekim jednobojnim aksesoarom u kosi (kao što je rajf ili marama) ili uz suknju i poslovne pantalone.

Košulja na pruge

Ona nam dolazi u raznim bojama i formama, ali uvek je najefektnija kada je u svetloplavoj i beloj kombinaciji. Ukombinujte je sa belim pantalonama i nekim zlatnim lančićem i imaćete savršeni poslovni izgled, a samo ako zamenite cipele sa potpeticom belim patikama, imaćete i dnevnu kombinaciju koja će vam osvetliti tmuran dan.

Providna košulja

Ovaj model košulje najlepše izgleda u jednostavnijim tonovima kao što su bela, crna ili teget. Kada obučete lep i izazovan veš u kojem se osećate kao Viktorijin anđeo, pravi je trenutak za providnu košulju. Nju ćemo ipak ostaviti samo za poslovne varijante (ali ispod sakoa) ili za neki noćni provod (ako ga ikada bude bilo).

Comments